Applepiepieces: your feel good jewelry & stuff

Applepiepieces is een ''feel good'' sieraden en accessoire-label. De bijbehorende webshop is er echt zo een waardoor je de tijd helemaal vergeet. Heel veel vrolijkheid, zoete sieraden, hebbedingetjes en - iets te veel - bestellingen later kom je erachter dat het alweer zo laat is en dat je de afgelopen uren eigenlijk een grote voorjaarsschoonmaak wilde doen. Alles op Applepiepieces valt in de categorie schattig, schattiger, schattigst! Een webshop naar ons hart dus. 

 
 
Calorieloos snacken
Houd je van zoet en lekkers? Applepiepieces in ieder geval wel. En dan niet alleen om van te snoepen, maar ook om je outfit mee op te fleuren. In de serie Midnight Candy vind je bijvoorbeeld oorbellen in de vorm van roze puddinkjes en sprinkled-donut sleutelhangers. Allemaal erg jummy en dat zonder er ook maar een beetje van aan te komen. Omdat vrijwel alles in limited editions gemaakt wordt, ben je verzekerd van een origineel sieraad wat bijna niemand anders heeft. Smullen!
 
Lucky Pussy''s
Een van de bestsellers van Applepiepieces zijn de ontzettend aaibare Lucky Pussy''s. Dit zijn kleine hangertjes die liefde, gezondheid, geluk - en noem zo maar op - beloven. Deze kleine porseleine schatjes zijn een schattig cadeautje voor mensen waar je om geeft die wel wat geluk kunnen gebruiken. Kies je er inderdaad voor een Lucky Pussy als cadeau op te sturen? Dan zorgt Applepiepieces voor een toepasselijke cadeauverpakking.
 
spinkled-donut sleutelhangers   
 
Magical Forest
De sieraden uit de lijn Magical Forest zijn net iets minder zoet, maar des te meer betoverend. De jaargetijden en het bos zijn inspiratiebronnen voor deze bijzondere kettingen en armbandjes en dat straalt er vanaf. Aan de Healthy Wealthy Halsketting hangen bijvoorbeeld allerlei elementen die aan de natuur gerelateerd zijn en een bepaalde betekenis hebben. Bijvoorbeeld groene jade voor het kalmeren van de zenuwen, een lucky penny en een moodbead die reageert op je lichaamstemperatuur. Een heel speciale ketting dus.
 
Think Happy Thoughts
Al word je van de site al erg blij, soms zijn er momenten waarop je nog een beetje extra gezelligheid kan gebruiken. Een wel heel bijzondere manier om wat vrolijker te worden is het Think Happy Thoughts pakket. Wat er precies inzit is een verrassing. Wat we wel kunnen verklappen is dat het een 10-stappenplan bevat met gouden, genummerde en gevulde zakjes. Trek voor dit pakketje een luie middag uit waarop je niets anders te doen hebt, volg het stappenplan - alleen, of samen met iemand anders! - en de wereld ziet er weer wat zonniger uit.

Nieuwste artikelen

  • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

  • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

  • De 10 grappigste Disney personages!

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

  • No Et Moi

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • Lijstjes

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Diva’s in Las Vegas

Zoek in artikelen