J-originals: handmade jewelry

Sieraden. Ze geven je outfit net dat beetje extra glamour, vrolijken dat saaie shirtje op en zijn gewoon fijn om naar te kijken. J-originals is een webshop vol sieraden die een lust zijn voor het oog. Een mix van allerlei materialen en vrolijke kleuren maken de sieraden bijzonder. Extra leuk: het zijn unieke items die handgemaakt - en bovendien - met liefde gemaakt zijn! 
Feel good
De verschillende sieraden zijn verdeeld in lijnen met vrolijke namen die perfect bij de sieraden passen. Zo is er de Feel Good Collectie, die is afgewerkt met onder andere engelenvleugeltjes, hartjes en allerlei bedeltjes voor een beetje extra geluk. De Color Your World Collectie maakt zijn naam helemaal waar door de sprekende kleuren die je outfit lekker opfleuren. Ben je meer van de ingetogen sieraden? Ook die zijn ruimschoots aanwezig in bijvoorbeeld grijstinten gecombineerd met een beetje limegroen. 

Mama sieraden
(Aankomende) mama’s zitten ook goed bij J-originals. In de collectie zijn namelijk verschillende voedingsarmbanden en speciale zwangerschapssieraden  opgenomen. De voedingsarmbanden zijn kleurrijk, gemaakt van allerlei verschillende materialen en bovendien heel erg functioneel dankzij het cijfersysteem wat er opstaat. Omdat de cijfertjes niet direct opvallen kan je de armband ook gewoon dragen zonder functie. 
 
Armband J-Originals  Handmade  

Voor je tas
Bij dat ene jurkje staat een ketting of armband gewoon wat minder. Toch een sieraad? Hang dan een elegante hanger aan je tas. Bijvoorbeeld een schattige roze versie met maria-bedeltje of juist eentje met klassieke look van metaal en Swarovski facet kraaltjes. Als je altijd je sleutels kwijtraakt kan je ook daar een sierlijke hanger aan doen. Ten eerste hangt er dan een grote hanger aan waardoor je ze minder snel over het hoofd ziet en ten tweede is de bos dan veel te mooi om nog te laten slingeren. Easy does it!

Selfmade!
Van al die mooie sieraden krijg je bijna automatisch zelf de kriebels om aan de slag te gaan. Jilca, de eigenaresse van J-originals geeft ook workshops waarbij je al die kriebels los mag laten op bijvoorbeeld een nieuwe armband. Samen met vriendinnen of collega’s kan je lekker wat uurtjes knutselen aan een sieraad wat precies zo wordt als jij het wilt. Een gezellig en vooral creatief uitje verzekerd met een extra mooie afloop: je eigen sieraad.

Nieuwste artikelen

  • Water - Lara Reims

  • HIldes geluk - Marie Lamballe

  • De 21 allerbeste Netflix Original series ooit

  • Recensie: Twee zomers

  • Authentiek Japans thuis - Maori Murota

Gerelateerde artikelen

  • No Et Moi

  • Lijstjes

  • Supermom’s stijlgids

  • Diva’s in Las Vegas

  • Liefde, liefde, nog eens liefde

Zoek in artikelen