Greetz.nl: de nieuwe manier van kaarten versturen

Vind je e-cards onpersoonlijk? Maar heb je geen zin of simpelweg geen tijd om elke keer naar de winkel te gaan om een kaart te kopen? Dan is Greetz.nl de perfecte oplossing! Bij Greetz.nl kun je online in 4 stappen je eigen kaart maken, die de volgende dag al bij de geadresseerde bezorgd wordt. Echt door de brievenbus! Het is een persoonlijke kaart, met het gemak van een e-card. Wat wil je nog meer? 

Greetz is de grootste online wenskaartenservice met een collectie van meer dan 5000 kaarten. Leuk is bijvoorbeeld de supervrolijke kaartencollectie van Blond Amsterdam. Wil je je kaart nog persoonlijker maken en graag je creatieve kant laten zien? Dat kan ook! Je kunt je eigen kaart ontwerpen, met bijvoorbeeld een leuke of gekke foto van jezelf erop. De kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende maten; van een normale, subtiele kaart tot een opvallende SuperSize. Alles is mogelijk bij Greetz.nl en belangrijk is, het is nog zo gepiept ook! In 4 stappen is je kaart klaar om verzonden te worden. Doe je dit nog voor 18.00 uur? Dan wordt hij de volgende dag al bij de geadresseerde thuis bezorgd! Greetz.nl is makkelijk én snel.


    

Op Greetz.nl kun je een persoonlijke pagina aanmaken - MyGreetz.nl - waar je naast je volledige adressenbestand ook alle verjaardagen kunt invoeren in een speciale kalender. Op deze manier hoef je nooit meer een verjaardag te vergeten. Tevens kun je in MyGreetz.nl al je eerder gemaakte kaarten terugzien en opnieuw versturen én kun je profiteren van leuke extra kortingen.

Valentijnsdag staat weer voor de deur en om de liefde van je leven te verassen met een leuke kaart hoef jij dit jaar niet meer de deur uit. Bij Greetz.nl kun je kiezen uit meer dan 300 verschillende Valentijnskaarten, gewoon vanuit je luie bureaustoel. Wil je iets opvallends en unieks? Stuur dan de Greetz Soundzkaart; een kaart met echte muziek! Je kunt kiezen uit een groot aantal muziekjes en liedjes, bijvoorbeeld dat ene nummer waar jullie samen zo’n speciale herinnering aan hebben. Ook is het mogelijk om zelf wat in te spreken of te zingen. Persoonlijker kan het niet!
Speciaal voor Valentijnsdag heeft Greetz.nl een leuke actie; je kunt nu een SuperSize Valentijnskaart maken voor maar €4,99 in plaats van €6,75 en nog kans maken op een romantisch weekend naar Venetië ook! Een Soundzkaart maak je al voor €5,99. 

Dus waar wacht je nog op? Verras de liefde van je leven snel, met een kaart van Greetz.nl!

Nieuwste artikelen

  • Water - Lara Reims

  • HIldes geluk - Marie Lamballe

  • De 21 allerbeste Netflix Original series ooit

  • Recensie: Twee zomers

  • Authentiek Japans thuis - Maori Murota

Gerelateerde artikelen

  • No Et Moi

  • Lijstjes

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Diva’s in Las Vegas

Zoek in artikelen