Toois.nl: fun jewelry

De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt, de bloempjes beginnen te bloeien… het is weer tijd voor de lente! Heerlijk! Het weer wordt mooier en dat mag gevierd worden ook. Dus weg met de grauwe winterkleding en dikke winterjassen. Hoog tijd om de vrolijke jurkjes en open schoentjes weer uit de kast te toveren. Maar… je vrolijke lenteoutfit is natuurlijk pas echt compleet met leuke, opvallende sieraden erbij. Hiervoor ga je naar Toois.nl; van hun fun jewelry wordt je gegarandeerd blij! 
 

Toois.nl

Toois.nl is een sieradenwebshop met hippe, opvallende, grappige en bovenal aparte sieraden; funjewellery zoals ze het zelf noemen. Alle sieraden worden met de hand gemaakt en zijn exclusief; voor standaard, dertien-in-een-dozijn sieraden zit je bij Toois.nl écht verkeerd. Sommige sieraden zijn zelfs “one of a kind”, waardoor je dus nooit meer iemand tegen zal komen op straat met hetzelfde sieraad om. Ideaal! Toois.nl doet niet aan verzoekjes. Als iets op de website op is, dan is het ook echt op. Wees er dus snel bij!
 
De sieraden van Toois.nl zijn onderverdeeld in zeven verschillende collecties; ze hebben voor ieder wat wils! Een leuke bijkomstigheid is dat de sieraden nog heel betaalbaar zijn ook. Dus pas op… voor je het weet ben je verslaafd!

Toois to nature
Met de collectie Toois to nature kun je genieten van de natuur en al haar schoonheid. Lieve vlinders, mooie takjes, schattige konijntjes; verwerkt in een sieraad zijn de schatten van de natuur onweerstaanbaar.

Toois toys
De collectie van Toois toys is een heerlijke trip “down memory lane”. Hier vind je al het speelgoed van vroeger in een nieuw jasje. Barbie, Monchhichi, Minnie Mouse, Playmobile; hoe heerlijk is het om al je helden van vroegen weer ongegeneerd met je mee te dragen?

    

Sweet Toois
Sweet Toois zijn bitterzoete sieraden, waar je iedereen mee kunt verleiden. Kettingen met Oreo cookies, cupcakes, macarones en ijsjes. Deze sieraden zijn “finger licking good”!

Retro Toois
Ben je meer een retro freak of muziekliefhebber? Dan zijn de Retro Toois – gebaseerd op het vermaak van “the old days”- echt wat voor jou! Super Mario, cassettebandjes, Rubik’s cubes… je kunt het zo gek niet bedenken of Toois.nl heeft het.

Personal Toois
Personal Toois zijn sieraden met een personal touch. Zo kun je een ketting laten maken met je eigen naam, met de naam van je vriendin of van je lover, of met elke andere willekeurige tekst die je maar wilt. Het is geheel “up to you”!

Adult Toois
Adult Toois is een iets volwassenere collectie. Met de nadruk op iets, want voor volwassen zijn heeft de mens tijd zat! Het zijn sieraden voor wat serieuzere aangelegenheden; met de kanten kraag of een ketting met lippenstift fleur je elke feestoutfit helemaal op.

Toois treasures
In de Toois treasures collectie vind je alleen echte schatten. Onweerstaanbare schatten waarvan de oplage beperkt is.

Want to stand out of the crowd? Laat je dan snel verleiden door al het moois... op Toois.nl!

Nieuwste artikelen

  • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

  • Cumulus - Neal Shusterman

  • Een huwelijk in het Duincafé - Debbie Johnson

  • De meestervervalser - Annemarie Jongbloed

  • Enna tegen het Inktgenootschap - Kristen Perrin

Gerelateerde artikelen

  • No Et Moi

  • Supermom’s stijlgids

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Goedgemerkt©

  • Verboden voor ons

Zoek in artikelen