Alice in Cakeland

Voor de echte Amerikaanse cupcakes hoef je vanaf nu niet meer speciaal naar Amerika toe. Sterker nog, je hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit! Je gaat gewoon naar Aliceincakeland.nl, waar je de heerlijk luchtige Amerikaanse cupcakes kunt bestellen. Elke bestelling wordt vers gebakken door een echte Amerikaanse! En…. ze worden gewoon door TNT bij je thuisbezorgd!

Aliceincakeland.nl
De vrouw achter Aliceincakeland.nl is Rebecca Treherne, een echte Amerikaanse!  Ze heeft een aantal jaar in New York gewoond, waar ze een trouwe klant was van de bekende bakkerij Magnolia Bakery. Het bakken zit bij haar in de (Amerikaanse) familie; ze is ermee opgegroeid en ze heeft in haar leven zo veel cupcakes gegeten dat ze precies weet hoe ze horen te smaken. Na het bakken van cupcakes voor familie en vrienden in Nederland - die allemaal super enthousiast waren - vond Rebecca het tijd worden om heel Nederland van haar heerlijke Amerikaanse cupcakes te laten genieten. Lang leve Aliceincakeland.nl!

Aliceincakeland.nl

Echte Amerikaanse cupcakes
De Amerikaanse cupcakes - luchtige cake met smakelijke sugar icing - zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken en zijn allen voorzien van sprookjesachtige namen in het Alice in Wonderland thema; enkele voorbeelden zijn Tweedle Dum-choco, Tweedle Dee-nilla, Cheshire Chocolate en Mad Berry.

Ook leuk zijn de designercupcakes, de customized cupcakes. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van cupcakes in een leuk glitterjasje, met een slangenprintje of met een smoking aan. Alles kan!

Aliceincakeland.nl heeft al een aardige schare aan fans in Nederland. En dat zijn niet de kleinste fans kan ik je vertellen…. Aliceincakeland.nl heeft bijvoorbeeld speciale cupcakes verzorgt voor de Amsterdam International Fashion Week! Kijk voor de foto’s van deze trendy cupcakes op Aliceincakeland.nl.

Workshops
Ook kun je bij Alice terecht voor cupcake workshops, waar je je eigen cupcakes kunt versieren. Een gegarandeerde dag fun dus! Kijk voor de komende workshops en de data op Aliceincakeland.nl. 

Dus... heb je wat te vieren (bruiloft, verjaardag), heb je zin om aan een workshop deel te nemen of heb je gewoon heeeeeeeeeeel erg trek gekregen in deze heerlijke en opvallende cupcakes? Bezoek dan nu de website Aliceincakeland.nl en plaats snel een order. Met het eten van deze cupcakes waan je je gegarandeerd in Wonderland!

Nieuwste artikelen

  • De prins van Trots (Koninkrijk der Zonden 2) - Kerri Manisalco

  • Juice - Heleen van Royen

  • De Hawthorne-broers - Jennifer Lynn Barnes

  • Eiland van de verloren meisjes - Alex Marwood

  • Recensie: Ehrengard: Forførelsens kunst

Gerelateerde artikelen

  • No Et Moi

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • Diva’s in Las Vegas

  • En dan lig je daar…

  • Verboden voor ons

Zoek in artikelen