Hippehoesjes.nl: leuke, vrolijke en opvallende hoesjes!

Ben je helemaal happy met je gloednieuwe telefoon, maar ben je wel bang dat je hem beschadigd? En heb je heel de stad afgelopen op zoek naar een beschermhoesje, maar kun je nergens een leuke vinden? Neem dan eens een kijkje op de website Hippehoesjes.nl. Hier heb je de keuze uit zó veel leuke en opvallende hoesjes, daar MOET wel iets leuks tussen zitten! 
 
Hippehoesjes.nlHippehoesjes.nl

Hippehoesjes.nl
Op Hippehoesjes.nl kun je terecht voor leuke en opvallende telefoonhoesjes van verschillende merken. Zo vind je er hoesjes van het eigen merk Posilief, maar ook hoesjes van andere merken als Cilli en Clovercoeur. Wat de hoesjes allemaal gemeen hebben: ze zijn leuk, vrolijk, opvallend en allemaal handgemaakt. En… met alle hoesjes steel je zeker weten de show!

Posilief
Het eigen merk van de website Hippehoesjes.nl is het merk Posilief. Posilief is ongeveer een jaar geleden verzonnen en gestart door Karin. Zij kreeg een iPhone - waar ze heel blij mee was - maar vreesde dat er binnen de kortste keren krassen op het beeldscherm zouden komen, doordat ze altijd al haar spullen los in haar tas gooide. Nergens kon ze leuke hoesjes vinden en een simpel siliconenhoesje vond ze niet voldoende. Toen is ze zelf maar achter de naaimachine gekropen, met een eigengemaakt hoesje dat helemaal naar haar zin was als resultaat! Later deed ze dit ook voor vriendinnen en kennissen en na alle positieve reacties is ze haar eigen webshop begonnen: Hippehoesjes.nl was een feit!

Hoesjes
Op Hippehoesjes.nl kun je een keuze maken uit de vele kant-en-klare hoesjes op de site, maar je kunt er ook één op verzoek laten maken. Zo weet je zeker dat hij helemaal wordt zoals je wilt! Alle stoffen zijn verstevigd en de hoesjes gevoerd, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen beschadigen. Maar niet alleen voor een telefoon zit je bij Hippehoesjes.nl aan het juiste adres. Wil je graag een hoesje voor je iPad, e-reader of digitale camera? Alles is mogelijk! Zolang je de juiste maten en wensen maar doorgeeft…

Pimpen
Leuk is ook dat je alle hoesjes naar jouw smaak kunt pimpen met accessoires als knoopjes en hangertjes. Zo kun je jouw hoesje bijvoorbeeld pimpen met een schattige matroesjka hanger of je hoesje een überHollands tintje geven met een molenhangertje. Keuze genoeg!

Actie
Speciaal voor de bezoekers van Chicklit.nl heeft Hippehoesjes.nl een leuke aanbieding. Als je namelijk vóór 31 december 2010 een hoesje bestelt met de actiecode CHICKLIT hoef je géén verzendkosten te betalen! Leuk om iemand cadeau te doen - met Sinterklaas of Kerst bijvoorbeeld!

Dus als je houdt van je telefoon, dan ga je snel... naar Hippehoesjes.nl!

Nieuwste artikelen

  • Mijn grote flapjesboek van alle dieren - Carrie Love

  • Argylle - Elly Conway

  • Weekend weg wandelgids - Claudia Straatmans

  • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

  • De Sneeuwkoningin - Bette Westera & Aida de Jong

Gerelateerde artikelen

  • No Et Moi

  • Verboden voor ons

  • Het tassenkapstokje van ONI: a girl’s best friend

  • Meidengeheimen

  • Het gym

Zoek in artikelen