Dresz to impresz

Al is het nu nog even goed genieten van je vakantie, voor je het weet moet je weer terug de schoolbanken in. Gelukkig mag je, voor het zover is, nog lekker shoppen voor nieuwe schoolspullen. Kaftpapier wat snel scheurt hoef je dit jaar alleen niet op je lijstje te zetten. Dresz komt namelijk met iets wat het kaften wel heel makkelijk maakt: rekbare boekenkaften. Oftewel: geen uren knippen en plakken meer om dat kaftpapier netjes om je boek te krijgen. Je schuift de kaft er zo omheen. Zo kan het schooljaar wel heel relaxt beginnen.

Dresz

Easy does it
Je nieuwe boeken ophalen is geen pretje. Al die kilo''s naar huis slepen is één ding, maar er vervolgens ook nog zelf een kaft omheen fabriceren is ronduit frusterend. Zit de ene kant net mooi en strak er omheen, scheurt de andere kant en kan je weer opnieuw beginnen! Met de Dresz boekenkaft ben je direct van dit probleem af. In nog geen tien seconden schuif je zo een stevige kaft om je schoolboek heen. Als finishing touch hebben de kaften een leeslintje. Handig, heb je je boek direct open op de juiste pagina terwijl je ondertussen je lovelife bespreekt met je vriendin.
 
Extra stevig
Los van de functionaliteit is de Dresz boekenkaft ook nog eens een stuk steviger dan normaal kaftpapier. De kaften zijn namelijk gemaakt van rekbaar textiel. Materiaal wat je boek echt beschermt tijdens alle reisjes in je tas. De kaft gaat ook veel langer mee dan papier en scheurt niet. Er zijn verschillende maten Dresz kaften, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat de kaft te klein is en daardoor kapot gaat. Daarbij zijn ze herbruikbaar en kan je de kaften zelfs wassen in de wasmachine! 
 
DreszDresz

Dresz to impresz
Functionaliteit hoeft niet lelijk te zijn en dat bewijst Dresz. Je hebt keuze uit verschillende prints die allemaal even hip zijn. Zo zijn er bloemetjes voor je bio boek en gekleurde vakjes met getallen voor tijdens wiskunde. Ben jij meer een kladderaar die het leuk vindt om de kaft onder te tekenen? Dan kies je gewoon voor een simpele roze of groene kaft. Er is in ieder geval genoeg keus om je kaften af te stellen op de rest van je school-gear. Dresz to impresz!

Nieuwste artikelen

  • Ollie de Viking - Adam Stower

  • Hart te huur – Diverse auteurs

  • Het Park – Magnus Weightman

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • That’s it

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Supermom’s stijlgids

  • Het geheim van Chanel Nº 5

Zoek in artikelen