Bookaccino: het online leescafé!

Wat is er nu lekkerder dan te ontspannen met een boek en een heerlijk kopje koffie? Bij Bookaccino.nl kan dit allemaal! Dit online leescafé is een leuke plek om rond te snuffelen naar boeken, muziek en het lekkerste kopje koffie.

Bookaccino.nl is het online leescafé, waar je heerlijk kunt rondhangen om te lezen, muziek te luisteren en je koffie te drinken. Dagelijks houdt Bookaccino.nl je op de hoogte van de leukste koffiehuizen en boekwinkels over de hele wereld. Ook kun je er koffierecepten, muziek- en boekenrecensies en leuke prijsvragen vinden.

Bookaccino.nl is opgericht door Sandra Blikslager en Marit Koek, die een gezamenlijke liefde voor koffie en boeken hebben. Sandra is directeur van Womenonweb - waar ook Damespraatjes.nl en Wellnessbungalow.nl deel van uitmaken - en Marit is zelfstandig ondernemer en heeft het bedrijf I mind your business. Sandra en Marit hebben hun krachten gebundeld met die van Nespresso om Bookaccino.nl tot het eerste online leescafé van Nederland te maken!

Boeken
Op Bookaccino.nl vind je alles over boeken. Van thrillers en chicklit tot reisboeken, kookboeken en nog veel meer. Veel boeken zijn voorzien van een recensie, waardoor je snel kunt zien of het boek iets voor jou is. Bovendien vind je op Bookaccino.nl de leukste boekwinkels over de gehele wereld. Wat dacht je van Barnes & Noble, een boekwinkelketen in Amerika en Londen dat eigenlijk meer op een boekensupermarkt lijkt? Een hemels paradijs voor boekenliefhebbers!

  

Koffie
Hoe maak je een lekkere Latte Macchiato of een heerlijk kopje appel-gember koffie? Welke koffiemachine past het beste bij jou en waar vind je nou dat leuke koffiehuis? Op al deze vragen vind je het antwoord op Bookaccino.nl! De heerlijkste koffierecepten, de leukste koffieboeken en koffiehuizen, maar natuurlijk ook de prachtige koffiemachines van Nespresso. What else?

BN''ers en hun favoriete boek
Zo nu en dan vertellen bekende Nederlanders over hun favoriete boek. Froukje de Both, Caroline Tensen en Natasja Froger gingen velen al voor en ook Leontine Borsato zal binnenkort op Bookaccino.nl vertellen over haar meest favoriete boek.

Lid worden
Als lid van Bookaccino.nl heb je meer privilege dan niet geregistreerde gebruikers. Je kunt gratis lid worden en dan profiteer je meteen van de leuke voordelen van het lidmaatschap. Je ontvangt als eerste de nieuwsbrief, iedere maand wordt er onder alle leden een leuke prijs verloot en Bookaccino.nl organiseert zo nu en dan koffie-, boeken of muziekevenementen en natuurlijk word jij daar voor uitgenodigd!

Kortom: hou jij ook zo van lezen, muziek en een heerlijk kopje koffie? Ga dan snel naar Bookaccino.nl!

Nieuwste artikelen

  • Water - Lara Reims

  • HIldes geluk - Marie Lamballe

  • De 21 allerbeste Netflix Original series ooit

  • Recensie: Twee zomers

  • Authentiek Japans thuis - Maori Murota

Gerelateerde artikelen

  • De première datum van PLL is bekend!

  • That’s it

  • No Et Moi

  • Lijstjes

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

Zoek in artikelen