Hair+ van Balmain Hair

Dromen over een glamourkapsel: altijd mooi in model, de juiste kleur en vol. Doet niet elke vrouw dat? En wordt deze droom bij jou ook altijd hard onderuit gehaald door de kapper? “Nee mevrouw, het kapsel dat u daar aanwijst is bij u niet mogelijk hoor, uw haar is veel te dun/kort/stijl..." Geef je droom vooral niet op, want Balmain Hair heeft een nieuwe filosofie: Hair+. Door moeder natuur een handje te helpen is alles mogelijk, wat voor haar je ook hebt. Elke vrouw verdient droomhaar!

 
Hair+
Klinkt mooi allemaal, maar wat houdt deze nieuwe filosofie precies in dan? Dat is eigenlijk heel simpel. Balmain Hair heeft gekeken naar de zes meest voorkomende haarproblemen en hier makkelijke maar goede en doeltreffende oplossingen voor bedacht. In enkele minuten biedt Hair+ een oplossing voor onder andere dunne haarpunten en de wens om te kleuren zonder chemicaliën. Met het toevoegen van haar maakt Hair+ van Balmain Hair alles mogelijk. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en zien er heel natuurlijk uit. Niemand die doorheeft dat het niet je eigen haar is!


 
5 Minuten Service5 minuten 
Met een prachtkapsel je kind naar de crèche brengen is een mooi idee, maar is het je ooit gelukt? Vanaf het moment dat de wekker gaat tot het punt dat je op de crèche moet zijn, heb je het gevoel dat je de wereld moet redden van de ondergang. Je moet aan allerlei dingen denken en hebt – helaas net zo letterlijk als figuurlijk - wel iets anders aan je hoofd dan een mooi kapsel. De 5 Minuten Service van Hair+ biedt hulp! Met de verschillende producten van de Balmain Hair Elegance collectie kun je er binnen een paar minuten glamalicious uitzien. Je kunt kiezen voor mooie opsteekkapsels, een ballerina knot of een volle paardenstaart. Bedenk tijdens het stressen waar je vandaag zin in hebt en laat Hair+ verder het werk doen! 


 
Vol Haar ServiceVol haar
De weelderige bossen haar die op de rode loper te bewonderen zijn, zijn om van te kwijlen. Mooi, sexy en ontzettend vrouwelijk. Door jouw dunne haarpunten komt een poging tot zo’n mooie bos niet eens in de buurt bij het gewenste resultaat. Je kapper raadt je constant af om het te laten groeien, want je dunne punten kunnen beter bijgeknipt worden voor een mooi resultaat. Pijnlijk, maar je kapper heeft inderdaad gelijk. Toch een filmsterren kapsel? Probeer dan de Vol Haar Service. Voor elke portemonnee is een prachtig resultaat mogelijk. Met een klein beetje extra haar is je hele kapsel direct veel voller. Voor een nog weelderiger resultaat kan je natuurlijk altijd meer toevoegen. Droomlokken zijn dus wel degelijk binnen handbereik. Nu de rode loper nog.
 


Risicovrije Kleur ServiceRisicovrij kleuren
Zomaar eens een andere kleur in je haar, zou dat niet heerlijk zijn? Jammer alleen van de chemicaliën en de uitgroei die erbij komen kijken. Echt kleuren is voor jou misschien dan ook geen optie. De Risicovrije Kleur Service van Hair+ maakt een mooie kleur alsnog mogelijk. Ook als je niet al te veel te besteden hebt. Gewoon een mooie look voor een dagje is mogelijk, maar een wat meer permanente oplossing - voor een aantal maanden - kan ook. Variëren in kleur zonder enig risico. Het kan!

Een Hair+ kapper bij jou in de buurt? Neem contact op met Balmain Hair: info@balmainhair.com

Nieuwste artikelen

  • 7x "Nep relatie wordt meer" tienerfilms

  • De beste Scifi op Disney+

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

Gerelateerde artikelen

  • Ik moet je iets vertellen

  • That’s it

  • Lijstjes

  • Supermom’s stijlgids

  • No Et Moi

Zoek in artikelen