Capricci; all your heart desires!

Niets werkt beter tegen de januari blues dan een flinke dosis shoptherapie. Het is natuurlijk helemaal fijn als je daarvoor niet eerst de winterse temperaturen hoeft te trotseren. Bij Capricci bestel je je nieuwe tas, oorbellen, ring of ketting online terwijl je gehuld in badjas op de bank zit. Mocht je toe zijn aan een nieuwe badjas? Dan kun je die ook gelijk bestellen bij deze leuke webshop. Is dat even fijn!


Over de shop
Capricci is een webshop in sieraden en mode accessoires die in mei 2007 is opgericht door de destijds 18-jarige Morena. Capricci is niet alleen een webwinkel waar je terecht kunt als je op zoek bent naar iets specifieks, maar ook een webwinkel waar je uren kunt rondsnuffelen naar leuke hebbedingetjes, want er zijn bijna wekelijks nieuwe updates! Het assortiment bestaat uit sieraden, leuke cadeautjes, tassen, sieradenrekjes en nog veel meer.

Legally Blonde
Capricci verkoopt badjassen van het Amerikaanse merk Aegan Apparel. De badjassen zijn gemaakt van honderd procent katoen, uitgevoerd in vrolijke kleuren en versierd met schattige plaatjes. Misschien ken je dit merk al wel, want naast de populariteit in ons koude kikkerlandje zijn ook de Hollywood-sterren helemaal fan van deze zachte badjassen. Phoebe uit Friends droeg in de serie bijvoorbeeld één van de badjassen met kattenprint en Reese Witherspoon droeg in de Legally Blonde-films de roze ‘All over Lucky Duck’ badjas met gele eendjes en de lichtblauwe ‘All Over Cloud’ badjas met schattige wolkjes.


Sieraden
Als je van sieraden houdt ben je bij Capricci aan het juiste adres. Een aantal merken die op Capricci.nl te koop zijn, zijn Disney Couture Jewelry, Umbra, Bohm en Orelia. Daarnaast hebben ze ook een eigen sieraden- en accessoires label dat Capricci heet. Capricci-sieraden zijn jong en eigenwijs.

Mischa Barton
Bij Capricci kun je ook terecht voor de tassenlijn van actrice Mischa Barton (bekend van o.a. de hitserie The OC), welke een groot succes is in haar geboorteland Engeland. De tassen kenmerken zich door de frisse, kleurrijke look en oog voor detail en worden regelmatig gespot in bekende Engelse modemagazines als Grazia en Cosmopolitan. Om de tassen te bestellen heb je vanaf nu geen vliegticket naar Londen meer nodig, maar simpelweg een computer met internet. En de website Capricci.nl! Leuk om te weten: tassen worden binnen Nederland altijd gratis bezorgd.


Cadeaus
Ook leuke cadeautjes haal je bij Capricci. Is je vriendin jarig, maar heb je totaal geen inspiratie voor een cadeautje? Capricci verkoopt leuke hebbedingetjes als oordopjes in de vorm van cupcakes en een matroesjka ijsblokjes vorm. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.capricci.nl

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Do It Yourself: Mini boekenketting

  • Baggy Bash: hippe tassen als beschermengel

  • Stylish stralen met Mikado-sieraden

  • Schattige spulletjes van My Life is Sweet

  • De unieke sieraden van Heart to Get

Zoek in artikelen