Tante Tommy - Finger lickin' good!

Tante Tommy is een hele zoete webshop! Als ‘cute’ je lievelingswoord is, dan wordt Tante Tommy je nieuwe lievelingstante! Je kunt bij haar terecht voor schattige T-shirts bedrukt met ijsjes en snoepjes. Eet je al dat lekkers liever op dan dat je ernaar kijkt? Tante Tommy zou je lievelingstante niet zijn als ze je daar niet bij kan helpen. Je kunt bij haar namelijk ook terecht voor kookboekjes waarmee je zelf lekkere ijsjes of cupcakes kunt maken.


Over de shop
Tante Tommy is twee jaar geleden opgericht door Tamarah (1985). Zij is styliste en grafisch vormgeefster. Tijdens haar opleiding werd ze altijd liefkozend Tante Tommy genoemd en besloot haar winkeltje daarom ook deze naam te geven. In eerste instantie verkocht ze alleen zelfontworpen T-shirts, later kwamen daar andere schattige producten bij. Tamarah verkoopt alleen producten die ze zelf helemaal geweldig vind. Tante Tommy ìs dus ècht Tamarah!

Collectie
Tamarah begon met het ontwerpen van T-shirts om via de designs haar liefde voor ijsjes te kunnen delen met anderen. Inmiddels verkoopt ze in de Tante Tommy webshop een hele collectie T-shirts. De collectie bestaat niet alleen leuke ijsprintjes maar is uitgebreid met andere lekkere printjes zoals bijvoorbeeld snoepjes, koekjes en discodip. Naast de T-shirts kun je bij deze shop ook terecht voor andere leuke spulletjes. Tante Tommy is het eerste Nederlandse verkooppunt van Momiji poppetjes. Dit zijn aziatische poppetjes met een boodschap. Als je het poppetje omdraait zit daar een klein kaartje verstopt waarop je een wens of boodschap kunt schrijven. Perfect als cadeautje! Tante Tommy is van alle markten thuis. Je bent bij haar ook aan het goede adres voor fijne papieren producten zoals ansichtkaarten en boekjes. De ansichtkaarten zijn door Tamarah zelf ontworpen.


Zoete prijsjes
Op dit moment is de sale in volle gang bij Tante Tommy. Dit is het moment om je slag te slaan! Zo is er bijvoorbeeld 50% korting op de shirtjes en Momiji poppetjes. Je aankopen worden voor een zoet prijsje thuis bezorgd. De verzendkosten variëren, afhankelijk van wat je koopt, van €0.50 tot €6,75. Na betaling wordt je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.tantetommy.com

Nieuwste artikelen

  • De gezelligste herfstfilms

  • Alle nieuwe kerstfilms in 2021 de volledige gids

  • Duistere beelden The Batman naar buiten gebracht

  • De beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie of film

  • Spin-offs van bekende series die je misschien nog niet kent

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 BBQ boeken

  • De zak van Sinterklaas: trek een lootje en krijg gegarandeerd een cadeautje!

  • Shoptip: Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro

  • Stiletto’s in de keuken

  • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

Zoek in artikelen