Looking Good Today

Hey, wat zie jij er goed uit vandaag! Dat is leuk om te horen toch? Shoppen bij LookingGoodToday kan je veel van dit soort complimentjes opleveren. Deze webshop verkoopt namelijk allemaal producten om je er leuk uit te laten zien. Ze hebben van alles: van bijvoorbeeld oorbellen, kettingen en horloges tot haarbanden, tassen en zonnebrillen.


Klaar voor de lente
Wij zijn al helemaal klaar zijn voor de lente! Helaas geeft een snelle blik naar buiten maar weinig reden voor dergelijk optimisme. Voorlopig blijven de vrolijke jurkjes dus nog even in de kast hangen. Maar... wie zegt dat we niet alvast wat zomerse sferen aan onze winteroutfit kunnen toevoegen met behulp van een nieuw setje sieraden? LookingGoodToday heeft een ruim assortiment aan merken. Je kunt bij deze webshop onder andere terecht voor: Casio, Armani, BBBrazil, Guess, Fossil, Esprit en Sarlini. Wij vinden vooral de sieraden van BBBrazil lekker zomers. Het kan natuurlijk ook geen kwaad om je alvast te ‘oriënteren’ op de nieuwe collectie zonnebrillen. Zeker omdat er op dit moment een ''3 zonnebrillen halen is 2 betalen'' actie is!

Heren
LookingGoodToday verkoopt niet alleen moois voor dames maar ook voor heren. Hij kan onder andere bij deze webshop terecht voor stoere herenarmanden, horloges en manchetknopen. Ook leuk als je op zoek bent naar een cadeau voor je vriend, broer, neef, buurman etcetera! Bij het afrekenen kun je aangeven dat het bestelde product een cadeautje is. LookingGoodToday pakt het dan voor je in en je mag zelf kiezen in welk papiertje!


Snelle verzending
Deze webshop verzendt je bestelling heel snel, namelijk binnen 1 tot 2 werkdagen. Als je voor 17:00 betaalt, wordt je pakketje nog dezelfde dag op de post gedaan. De verzendkosten binnen Nederland zijn €1,95. Dat is een fijn bedrag! Als je voor meer dan €50.- aan producten bestelt hoef je zelfs helemaal geen verzendkosten te betalen. Dat is handig als je iets groters (en duurders) bestelt zoals bijvoorbeeld een tas.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.lookinggoodtoday.com

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Venom: Let there be Carnage

  • Recensie: Pretty Smart - seizoen 1

  • Recensie: You - Seizoen 3

  • Centaur - Chris Polanen

  • Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

Gerelateerde artikelen

  • De zak van Sinterklaas: trek een lootje en krijg gegarandeerd een cadeautje!

  • Shoptip: Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro

  • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

  • Do It Yourself: Mini boekenketting

  • Shoptip: 10x moederdag-cadeaus onder de 10 euro

Zoek in artikelen