Bagage Online

Tegen het einde van de winter gaan veel mensen verlangen naar een beetje zon. We hebben onszelf ook al een paar keer betrapt op surfen naar tropische bestemmingen. Gewoon... online even kijken naar een paar foto’s van witte stranden met een paar palmbomen (ter illustratie: Fiji, Bora Bora & Hawaii) en dan tussendoor de bankrekening even checken op financiële haalbaarheid. Als de financiën meezitten en de reis doorgaat, kan het pakken beginnen. Maar wacht, bij die geweldige reis hoort natuurlijk ook een geweldig nieuwe koffer. Daarvoor moet je bij Bagage Online zijn!


Bagage
Zodra de bestemming eenmaal gekozen is gaat de voorpret gewoon door en kun je je richten op leuke vakantie outfits en het vinden van een perfecte koffer. Bij dat laatste kan Bagage Online je vast en zeker helpen. Deze webshop is namelijk gespecialiseerd in alles wat met bagage te maken heeft. Je kunt bij hen terecht voor grote reiskoffers en handbagage koffers maar ook voor gewone alledaagse tassen en laptoptrolleys. Bagage Online heeft ook een ruim assortiment beautycases. Een beautycase is fijn om je beautyspulletjes handig te vervoeren op reis maar je kunt hem natuurlijk ook thuis als compacte opbergplek gebruiken. Je kunt hier terecht voor beautycases van onder andere Samsonite, Alumaxx, Roncato en Rimowa.

Handig!
Naast bagage artikelen hebben ze bij deze webshop ook aanverwante producten. Zo kun je als je bijvoorbeeld een nieuwe koffer aan het kopen bent ook gelijk een nieuw paar teenslippers bestellen. In het geval de reis naar een wat regenachtigere bestemming gaat dan kun je bij deze shop slagen voor paraplu’s. Zo hebben ze bijvoorbeeld een ruim assortiment Senz paraplu’s. De paraplu’s van dit hippe merk zijn windbestendig en zijn dus bestand tegen zwaar weer. Handig! Bagage Online verkoopt ook andere last minute artikelen zoals onder andere bagage labels, een kofferweegschaal, kofferriemen en koffersloten.


Snelle verzending
Mocht je last-minute op zoek zijn naar nieuwe bagage dan is het fijn om te weten dat Bagage Online heel snel verzend. Als je je bestelling voor 17:00 plaatst dan heb je je pakket de volgende dag al in huis. Voor bestellingen binnen Nederland, Duitsland en België betaal je geen verzendkosten.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.bagageonline.nl

Nieuwste artikelen

  • Deze titels verdwijnen binnenkort van Netflix

  • Young adult top 6: december 2021

  • Snelle Sam: De klapper - Olav Mol

  • Lekker gelukkig - Carolina van Dorenmalen

  • Zwarte zwaan - Gideon Samson

Gerelateerde artikelen

  • Shoptip: 10x paraplu's

  • Last-minute Harry Potter Halloween kostuums

  • De IJzerkoning

  • Thuis bij Sarah Lark: in het zonnige Spanje

  • Wintersport-fotoactie: Ik neem je mee

Zoek in artikelen