Chocstar: life’s too short to eat boring chocolate

Life’s too short to eat boring chocolate! We kunnen ons helemaal vinden in de gedachte van choco-webshop Chocstar. Chocoholics kunnen bij hen zélf online de perfecte handmade chocoreep samenstellen. Zo verzeker je jezelf van een superlekkere reep die allesbehalve saai is. Wij zijn fan van deze chocolicious webshop!
 

Hoe het begon
Annefrid, de oprichtster van Chocstar, begon het bedrijfje om haar eigen honger voor chocola te stillen. Tijdens een reis naar Amerika had ze firecracker chocola (donkere chocola met popping candy, chilipeper en zout) geproefd. Volgens haar is dat de lekkerste chocola ooit. Bij thuiskomst bleek het helaas nergens in Nederland te koop te zijn. Annefrid liet het er niet bij zitten en besloot een andere oplossing te zoeken om alsnog in Nederland aan deze chocola te komen. Waarom zou ze het niet gewoon zelf maken? En zo geschiede. Ze zegde haar baan op, kocht een chocolademachine en ging in de leer bij ’s werelds grootste chocolademaker. Ik denk dat we Annefrid met recht een chocoholic kunnen noemen. Wow, dat is pas toewijding!
 
Yummie!
In haar webshop Chocstar kun je je eigen favoriete chocola samenstellen. Je kunt kiezen tussen drie soorten fairtrade chocolade en deze vervolgens helemaal customizen naar je eigen smaak. Je kunt kiezen uit maar liefst 65 verschillende ingrediënten, allerlei soorten noten, fruit, kruiden, snoep, koek en mooie decoraties zoals bijvoorbeeld roosjes van marsepein. Je reep wordt volledig handgemaakt en wordt met de post binnen een paar dagen bij je thuis bezorgd.
 

Cadeautjes
Ook voor lekkere cadeautjes ben je bij Chocstar aan het juiste adres. Zo kun je bijvoorbeeld een Chocoholic abonnement cadeau geven. Je kunt kiezen voor een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. De ontvanger krijgt dan iedere maand een heerlijke homemade chocoreep thuis gestuurd. Het perfecte cadeau voor Chocoholics! Je kunt ook een Golden Ticket cadeau doen. Dat is een cadeaubon waarmee een custom chocoreep samengesteld kan worden.
 
Begint je chocominnende hart, net als het onze, al wat sneller te kloppen na het lezen van het bovenstaande? Kijk eens op: www.chocstar.nl

Nieuwste artikelen

  • Verliefd in het voorjaar - Nora Roberts

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Als ik jou was van Marijke Vos

  • Terschelling - Linda van Rijn

  • De nieuwe achternaam - Elena Ferrante

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

Gerelateerde artikelen

  • Tony’s Chocolonely: in iedere schoen past wel een letter

  • Shoptip: Valentijnscadeautjes onder de 10 euro

  • Be My Valentine: Chocstar.nl

  • Beantwoord de vraag en win De zoetheid van perziken

  • Valentijnsdag: roze soep en chocotruffels!

Zoek in artikelen