Ten to Three Bakery

Wij zijn fan van de cupcakes en andere lekkere baksels van Ten to Three Bakery! Deze cupcake-bakkerij uit hartje Rotterdam brengt de cupcake hype uit New York, Tokyo en London naar ons eigen landje. Je kunt de heerlijkheden in hun winkel en webshop kopen of gelijk opeten in het gezellige bakkerijcafé.
 


Mmmm!
Ten to Three Bakery heeft een uitgebreide hoeveelheid heerlijkheden op het menu staan. Zo kun je onder andere genieten van de smaken red velvet, chocolade kwarktaart, wortel, citroen, vanille, chocola en raspberry chocoholic. Als je, net als wij, niet kunt kiezen kun je natuurlijk ook kiezen voor twee (of drie!) mini’s. Naast cupcakes kun je bij Ten to Three ook smullen van brownies, muffins, chocolate chip cookies, whoopie pies en scones.Veganisten, gluten- en of suikervrije eters kunnen genieten van speciale cupcakes en muffins.
 
Bakkerijcafé
In het kleurrijke bakkerijcafé van Ten to Three Bakery kun je niet alleen cupcakes eten maar ook gezellig ontbijten en lunchen. Qua ontbijt kun je smullen van lekkere bagels, baguettes, croissants, toast, muffins met sinaasappelsap en een kop koffie of thee. Voor de lunch kun je baguettes, clubsandwiches, spelbrood sandwiches, tosti’s en bagels bestellen.
Ook rond theetijd is het gezellig in het bakkerijcafé. Met vriendinnen kun je dan gezellig genieten van een Mad Hatter’s tea party (high tea).  Als je wilt kun je bij je high tea ook nog een glas prosecco drinken. Op vrijdagavond is het helemaal gezellig, want dan is het Cupcake en Cocktails avond vanaf 16:00 uur. Dat is een gezellig begin van het weekend met vriendinnen of collega’s!
 

Party, party
Als je een bruiloft aan het plannen bent, kan Ten to Three Bakery een mooie toren van cupcakes voor je maken. Al je gasten kunnen dan genieten van een eigen cupcake. Als je liever traditioneel de bruidtaart aansnijdt met je kersverse husband dan kun je ook kiezen voor een topcake. Die cake snij je dan aan terwijl je gasten genieten van een cupcake in dezelfde smaak.
Ook voor andere feestjes, zoals bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag of jubileum kun je cupcakes bestellen. Je kunt ze eenvoudig bestellen in de winkel of via de webshop van de Rotterdamse bakkerij.

Heb je, net als wij, trek gekregen in een cupcake na het lezen van het bovenstaande? Kijk ook eens op: www.tentothreebakery.com

Nieuwste artikelen

  • Schermtijd - Linda van Rijn

  • Monsterjager - Rob Geukens

  • Thin Air - Kellie M. Parker

  • Het piratenmaal - Jonny Duddle

  • Tom Clancy Nul uur - Don Bentley

Gerelateerde artikelen

  • Let’s Boost!

  • Kyra’s Kitchen (met recept voor koffievervanger!)

  • Rudolph’s cupcakes compleet

  • Shoptip: 10x leuke mokken voor je koffie of thee

  • Hartige cupcakes

Zoek in artikelen