Thanks for Sharing (BIOS)

Thanks for Sharing vond ik lastig te recenseren. Aan de ene kant is het een apart thema met een aantal goede acteurs, maar aan de andere kant toch weer een dertien in een dozijn film. Eén ding is zeker, deze film heeft mij niet weggeblazen. Zonde…

Thanks for Sharing gaat over drie mannen en hun seksverslaving. Zij zitten samen in dezelfde groep en 'sharen' hun verhalen. Adam (Mark Ruffalo) heeft al vijf jaar niet aan zijn verslaving toegegeven. Zal hij dit vol kunnen houden als hij de mooie, charmante en grappige Phoebe (Gwyneth Paltrow) ontmoet? Mike (Tim Robbins) vertolkt de vaderrol van de groep. Hij is jarenlang gelukkig getrouwd, maar hoe gaat het hem af als zijn - ex-drugsverslaafde zoon opeens op de stoep staat? Eerste Hulp-dokter Neil zit wel bij de groep, maar wil nog niet toegeven dat hij een verslaving heeft. Hij zit er eigenlijk alleen maar omdat de rechtbank hem dit heeft opgelegd. Ook Dede (zangeres P!nk) sluit zich aan bij deze - mannen - groep omdat zij verslaafd is aan drugs, foute mannen en seks.

In de showbusiness zijn er een aantal multitalenten die op verschillende diciplines sterk zijn. Zingen, acteren, dansen: you name it. P!nk is daar niet een van. Wat mij betreft moet zij het lekker bij zingen houden, want acteren is in mijn ogen toch niet helemaal haar sterke kant. Gwyneth Paltrow speelt een rol die op haar ranke lijfje geschreven is: mooi, grappig, vrolijk, gevat, gezond en een tikje stout. Ook Mark Ruffalo en Tim Robbins weten hun rol glansrijk te vertolken. Het verhaal is eerlijk en puur, maar soms net iets te veel 'Hollywood'.

Zoals ik al zei werd ik niet weggeblazen, maar er zaten wel een aantal mooie scènes in. Het is een film die je wel een tikkeltje aan het denken zet. Dat gevoel blijft echter niet extreem lang hangen. Een gemiddelde score van drie hartjes voor een gemiddelde film.

Ons oordeel: 


Hoeveel hartjes vind jij deze film waard?

Nieuwste artikelen

  • De gezelligste herfstfilms

  • Alle nieuwe kerstfilms in 2021 de volledige gids

  • Duistere beelden The Batman naar buiten gebracht

  • De beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie of film

  • Spin-offs van bekende series die je misschien nog niet kent

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

  • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

Zoek in artikelen