• onze waardering

Recensie: Night at the museum: Secret of the Tomb RECENSIE

Tijdens een belangrijke avond, heeft Larry met alle museumbewoners een optreden gepland. Dit loopt helemaal in de soep en de reden is het gouden tablet. Het tablet begint namelijk te verkleuren en hierdoor houdt de magie, waardoor de museumbewoners 's avonds beginnen te leven, er langzaam mee op. Aangezien het de tablet van Ankmenrah is, vertrekt het bekende groepje naar Londen om zijn ouders te bezoeken en om er achter te komen hoe ze de magie weer terug kunnen krijgen. Zullen zij op tijd zijn om alle bewoners van het museum te redden?
 
Night at the museum: Secret of the Tomb is een familie film voor jong en oud. De film is zeker een aanrader als je de vorige twee films ook hebt gezien en kleine anekdotes zullen ook in de laatste film terug komen.  
Daarnaast vond ik het ook erg fijn dat er veel personages uit de vorige twee films een rol spelen in deze film. Het voelde vertrouwd en dat is denk ik ook de kracht van een trilogie. 
De grapjes in de film zijn heel divers, waar kinderen om kunnen lachen (domme bewegingen die bepaalde personages maken) of grapjes die wat dieper gaan zodat alleen volwassenen ze kunnen begrijpen. Ik heb veel gelachen, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat ik soms heel emotioneel werd, vooral tegen het einde.
 
Bij de aftiteling van de film wordt de film opgedragen aan Mickey Rooney (Gus) en Robin Williams (Teddy), wat een paar extra tranen op leverden. Alles bij elkaar zorgde er voor dat Night at the museum: Secret of the Tomb een mooie afsluiting van de trilogie was. 

Night At The Museum 3: Secret of the Tomb

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  ’s Nachts staat de wereld op zijn kop in het meest hilarische avontuur tot nu toe! Lach nog één keer om Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson and Rebel Wilson in Night at the Museum 3: Secret of the Tomb. Het magische tablet dat ervoor zorgt dat de museumstukken na sluitingstijd tot leven komen, begint af te brokkelen. Nachtbewaker Larry (Ben Stiller) reist af naar Londen om dit te voorkomen. Hij krijgt hierbij de hulp van zijn heldhaftige vrienden, maar ook van een aantal nieuwe figuren. Zal het Larry lukken om het nachtelijke leven van het museum in stand te houden?

Meer info
 • Extra Informatie:

  Bekijk hier de trailer:

   

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Rebekah Mikaelson keert terug naar Mystic Falls in Legacies

 • Harlem Shuffle - Colson Whitehead

 • Het huis onderaan de klif - Sharon Gosling

 • De roadtrip - Beth O'Leary

 • De strijd om de Hartenkoningin - Tonke Dragt

Gerelateerde artikelen

 • Deze films en series verschijnen in april op Disney+

Zoek in artikelen