• onze waardering

Recensie: Freaks of nature RECENSIE

In de stad Dillford hebben mensen, vampiers en zombies vreemd genoeg in harmonie samengeleefd, zij het met duidelijke verschillen in klassen. Op de maatschappelijke ladder staan de vampiers aan de top, de mensen in het midden en de zombies onderaan. Maar wanneer de aliens komen, gebeurt er iets onverwachts. Er breekt chaos uit in het eens zo rustige stadje, wat resulteert in een strijd tussen de verschillende klassen. Kunnen ze met zijn alle samenwerken om de aliens te verslaan?

De film Freaks of nature geregisseerd door Robert Pickering, is een bij elkaar geraapt zooitje. De cast is verbazingwekkend goed met Vanessa Hudges, Ed Westwick en Denis Leary en speelt overtuigend. Met deze acteurs verwacht je al snel iets goeds, dit is helaas niet zo. Volgens mij was dit voor hen ook een grap en ze hebben er zelf waarschijnlijk erg om kunnen lachen. De acteurs geven de film pit, de film zit zelf gewoon heel gek in elkaar. Het is een B-film met A-acteurs.

Het meest vervelende is dat de verhaallijn niet duidelijk is. Je springt van hot naar her, wat ervoor zorgt dat je draad van het verhaal kwijtraakt. Er is iemand dood en dan weer levend. De slechterik is goed en dan weer slecht. Er komen nog ergens weerwolven het beeld in rennen. De film is zo chaotisch, dat je als hij af is, nog steeds afvraagt wat er net is gebeurd.

Freaks of nature wordt een komische horror genoemd, maar naast zombies, vampiers en aliens is er niet veel engs. De zombies ontploffen en de vampiers zijn wel agressief, maar eng zou ik het niet noemen. Het is zo nep dat het komisch wordt, wat ook nog het enige leuke aan de film is; humor. Meestal zijn de grappen een beetje flauw, maar als je in de film zit kan je erom lachen.

Als je zin hebt in een film die helemaal nergens over gaat en je even lekker wilt lachen, is deze film een aanrader.

Freaks Of Nature

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  In Freaks of Nature begroeten we je in Dillford, waar drie dagen geleden alles nog normaal en rustig was: de vampieren stonden bovenaan de sociale orde, de zombies onderaan en de mensen konden zich redden in het midden. Maar deze delicate balans werd grof verstoord toen de alien apocalyps in Dillford arriveerde en een einde maakte aan de harmonie. Nu staan de mensen tegenover de vampieren en de vampieren tegenover de zombies in een niets ontziende bloedzuigende, hersen verzwelgende, vampier doorstekende, dodelijke strijd – en ze zijn allemaal op de vlucht voor de aliens. Het is aan drie tieners – een mens, een vampier en een zombie – om samen uit te dokteren hoe ze van de buitenaardse bezoekers afkomen en de vrede kunnen herstellen in dit "normale" stadje.

Meer info

Nieuwste artikelen

 • De 12 populairste reality series van het moment.

 • Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

 • Deze Fan Art laat ons het verdere leven van bekende personages zien

 • The Bodyguard remake in de maak, Lizzo pitcht zichzelf en Chris Evans

 • Einde in zicht voor Grey's Anatomy

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: Suzy en de kwallen

 • Sophie Kinsella-countdown: Doe mee met de Quiz {afgelopen}

 • Recensie: De wensdraak 

Zoek in artikelen