• onze waardering

Recensie: Kingsman: The Golden Circle RECENSIE

Recensie: Kingsman: The Golden Circle

In Kingsman: The Golden Circle neemt Eggsy het op tegen een Amerikaans drugskartel. Nadat de meeste van zijn vrienden uitgeschakeld zijn, is hij gedwongen samen te werken met een Amerikaanse versie van Kingsman: de Statesman. Het is maar de vraag of het Eggsy lukt om het drugskartel te stoppen voordat de wereld door het virus uit de drugs getroffen wordt.       

Het vervolg op de film Kingsman: The Secret Service is net zo explosief en over de top als deel 1. De film begint meteen met een actiescène: en dat verwacht je natuurlijk ook. Het is een komedie, dus de vechtscènes hoeven niet heel realistisch te zijn – en dat zijn ze ook niet. Maar als je de eerste film gezien hebt, dan ben je hierop voorbereid.

Als je de trailer van Kingsman: The Golden Circle hebt gezien, weet je dat Harry (Galahad) terugkomt. Gezien het feit dat hij in de eerste film sterft, is dit nogal nep. Ja, er wordt een verklaring voor verzonnen, maar toch! Natuurlijk waren we allemaal gek op hem, en kom op: we zien Colin Firth graag op het grote scherm, maar niemand gelooft hier iets van.

Kingsman: The Golden Circle is op een goede manier gefilmd. Het beeld zoomt in, en zoomt in een andere ruimte weer uit op dezelfde televisie: dit zijn leuke effecten om te zien in een film. De muziek is goed in de scenes gepast, wat meewerkt aan de opbouw van spanning in bepaalde scènes.

Omdat er sprake is van een Amerikaans drugskartel, zijn er veel Amerikaanse acteurs gebruikt. Er is ongetwijfeld niemand van ons die er moeite mee heeft dat Channing Tatum in de film zit! Het voelt echter alsof de acteurs gebruikt zijn om de film wat meer te laten spreken. Naast Channing Tatum zitten er nog meer bekende acteurs in. Het is leuk om ze eens in een ander soort film te zien dan bijvoorbeeld drama of een romantische komedie.

Je kunt veel zeggen over Kingsman: The Golden Circle, maar het is een uniek soort film!

Een prima film om te kijken als je deel 1 gezien hebt en ervan hebt genoten: maar geen blockbuster die je nog minstens drie keer zal bekijken.

 

Recensie: Kingsman: The Golden Circle

Kingsman - The Golden Circle

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy...

Meer info
 • Extra Informatie:

  Bekijk hier de trailer van Kingsman: The Golden Circle:

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: Troebel water

 • Dit weten wij over Croods 2!

 • Achter de schermen bij Chicklit.nl: januari

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen