• onze waardering

Recensie: Riverdale seizoen 2 RECENSIE

Recensie: Riverdale seizoen 2

Na het schokkende eerste seizoen van Riverdale, zijn onze geliefde personages weer terug. Nadat Fred Andrews is neergeschoten door de geheimzinnige Zwarte Capuchon, wachten we allemaal in spanning af of het nog wel goed met hem zal komen. De schutter is echter ontkomen, en hij is niet van plan om zich terug te trekken…

Het is veilig om te zeggen dat alle Riverdale-fans heel erg geschrokken waren van de gebeurtenissen in de laatste aflevering van het eerste seizoen. Want wie is die geheimzinnige crimineel, en waarom heeft hij Fred Andrews neergeschoten? Deze vraag speelt ook bij de inwoners van Riverdale, en dan met name bij Archie. Hij is er helemaal kapot van, en weigert te rusten tot hij de dader gevonden heeft. Dit is een logische en realistische gedachte, want wie zou zich tenslotte op zijn gemak voelen in een dergelijke situatie?

Zo zijn de reacties van alle hoofdpersonen niet verrassend. Betty gaat op onderzoek uit. Zoals in het eerdere seizoen gebleken is, wil zij journaliste worden en is van plan alles tot op de bodem uit te zoeken. Jughead helpt, want zo is hij nu eenmaal. Iedereen doet wat je in het echte leven van ze zou verwachten, en dat is goed om te zien. Dit geeft een realistisch beeld, en zorgt ervoor dat je jezelf helemaal in kunt leven in de gebeurtenissen in Riverdale.

Naast het drama wat zich afspeelt in het kleine stadje, blijft de romantiek er in zitten. Dat is goed nieuws voor ons, want we houden allemaal van de liefde tussen Archie en Veronica en Betty en Jughead.

Ook blijft de muziek er in zitten in Riverdale seizoen 2, zo nu en dan treden de personages op met het zingen van een lied. Gelukkig kunnen ze goed zingen, want anders zou dit minder leuk zijn. De nummers zijn goed uitgekozen en passen zowel bij de stemmen van de acteurs als bij de afleveringen waarin ze voorkomen. Ook past de rest van de muziek bij de serie. Het is goed geplaatst, en voert de spanning of romantiek op precies de goede momenten op.

Er zitten ook wel weer hele spannende scènes in Riverdale seizoen 2. Net zoals in seizoen 1: als je hier niet tegen kunt, is dit niet de beste serie voor jou. Het is regelmatig ook bloederig, en niet alles is even subtiel weggewerkt als dat iedereen misschien zou willen!

Een echte aanrader voor fans van het eerste seizoen. Lekker spannend, lekker muzikaal en bovendien, lekker romantisch!

Recensie: Riverdale seizoen 2

Riverdale - Seizoen 2

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Riverdale gaat over het verhaal van Archie, Betty, Jughead en Veronica die typische tienerproblemen voor de kiezen krijgen: daten, schoolperikelen en familieproblemen.

Meer info
 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de trailer:

Toegevoegd door:

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

 • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

 • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen