• onze waardering

Recensie: The Secret Life of Pets 2 RECENSIE

Recensie: The Secret Life of Pets 2

Het verhaal gaat verder in dit tweede deel van The Secret Life of Pets! Max ziet overal gevaar in de stad en hij kan zich dan ook niet ontspannen. Het uitje naar de boerderij waar ze op gaan, komt hem dan ook goed uit! Lukt het Max om zijn angsten te overwinnen en weer van het stadsleven te gaan genieten?

In The Secret Life of Pets 2 zien we al onze favoriete dieren terug: Max, Duke, Gigdet en natuurlijk Snowball! Ze zijn net zo gek en grappig als eerst, en dat vinden wij als fans natuurlijk helemaal niet erg. Ook dit tweede deel zorgt ervoor dat je moet lachen en van het begin tot het eind is het een leuk verhaal.

De dieren worden weer erg stereotyperend afgeschilderd, maar dat maakt het alleen maar leuk. Katten maken nou eenmaal alles kapot, en honden kunnen een bal simpelweg niet weerstaan! Dit is natuurlijk helemaal niet in alle gevallen zo, maar dit is wel hoe over het algemeen over de dieren gedacht wordt, en dat is vaak juist wat mensen zo leuk vinden aan huisdieren. Wie vindt het niet grappig om een kat achter een laserlichtje aan te zien rennen?

Vaak verraadt de trailer van een film al een hoop van de leuke scènes of de verhaallijn. Dit is bij The Secret Life of Pets 2 niet zo. Natuurlijk zitten er wel grappen in het voorstukje, maar dat is logisch - de film moet er aantrekkelijk uitzien zodat mensen hem gaan bekijken. Het is niet zo dat dit de enige leuke stukken zijn, en je tijdens de film zelf dus geen nieuwe grappen tegen zult komen. Dit heeft Illumination Entertainment goed gedaan: de film blijft leuk en aantrekkelijk, ook na het zien van de trailer.

De muziek maakt het geheel van de film af door scènes te ondersteunen met het soort muziek dat bij de situatie past. Dat zorgt ervoor dat je beter in de film zit en dingen zoals spanning beter mee beleefd dan wanneer er geen muziek op de achtergrond zou draaien.

The Secret Life of Pets 2 is een aanrader voor het hele gezin. Als je van de eerste film genoten hebt, zul je deze film van Illumination Entertainment waarschijnlijk ook geweldig vinden! Zet je gedachten op nul en geniet van de animatie en het verhaal!

Recensie: The Secret Life of Pets 2

Huisdiergeheimen 2

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Huisdiergeheimen 2 (The Secret Life Of Pets 2) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Meer info
 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de trailer: 

Toegevoegd door:

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: nieuwe recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: #Selfie

 • Ule

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen