• onze waardering

Recensie: Angel has fallen RECENSIE

Recensie: Angel has fallen

In dit derde deel van de has fallen-reeks is hoofdpersoon Mike Banning, gespeeld door Gerard Butler terug. Hij is nog steeds één van de beste beveiligers van de president. Wanneer er een aanslag op de president wordt gepleegd, waarbij iedereen in het team van Banning omkomt, behalve hijzelf, worden er vraagtekens bij zijn loyaliteit gezet. Hij moet de autoriteiten zien voor te zijn, niet gepakt worden en ondertussen voorkomen dat er nog een aanslag op het leven van de president gepleegd wordt.

Mike Banning is terug! Na Olympus has fallen en London has fallen is er nu het derde deel in de reeks: Angel has fallen. Mike wordt de beschermengel van de president genoemd, maar wanneer hij erin geluisd wordt en het erop lijkt dat hij een aanslag op de president heeft gepleegd, valt hij uit de gratie. Banning slaat op de vlucht en hij wordt door iedereen gezocht: waardoor hij als het ware een gevallen engel is. Dit verklaart de titel en het past goed in de reeks.

Deze film van Lionsgate is zoals je wel kunt verwachten een lekkere actiefilm. Dit is al in de trailer te zien, en als je de eerdere delen gezien hebt, weet je ook wat je moet verwachten bij het derde deel. Er zit een hoop geweld in, en er vallen ook heel veel doden. Angel has fallen is een goed vervolg, en voor een actiefilm zit er een redelijke verhaallijn in. Dat is niet het doel van een actiefilm, het moet snel gaan en spannend zijn, maar het is fijn als het verhaal goed uitgewerkt is. Omdat het een derde deel is, is het wat gemakkelijker om er een goede verhaallijn in te verwerken.

De muziek en de beelden dragen bij aan de spanning in deze Lionsgate productie. Er zijn momenten waarop Mike na een harde knal een piepgeluid hoort, en dit hoor je als kijker ook. In plaats van muziek in een spannende scène, hoor je net zo weinig als hij hoort, en dat doet niet onder aan de overtuiging ervan. Sterker nog, eigenlijk zit je hierdoor nog meer in de film dan bij muziek.

Angel has fallen is geen must see, maar als je van de eerdere delen genoten hebt, is het een leuke film om te bekijken. Met actie, geweld en droge opmerkingen en humor is het best een prima besteding van je tijd.

Recensie: Angel has fallen

Angel Has Fallen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Na Olympus Has Fallen en London Has Fallen is Gerard Butler terug in de keiharde actiefilm Angel Has Fallen!
  Secret Service Agent Mike Banning (Gerard Butler) wordt beschuldigd van een poging tot moord op de president en moet zijn eigen collega's en de FBI zien te ontwijken terwijl hij de echte dreiging probeert te ontmaskeren.

Meer info
 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de trailer: 

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen