• onze waardering

Recensie: Her Magical Christmas RECENSIE

Recensie: Her Magical Christmas

Marie is al haar liefde en enthousiasme voor kerst verloren, nadat haar vriendje het vier jaar geleden met haar uitmaakte vlak voor de kerst. Haar moeder, haar vriendin en haar nieuwe (leuke) buurman zijn erop gebrand om haar weer in de magie van deze prachtige tijd van het jaar te laten geloven!

Her Magical Christmas is weer een heerlijk cliché kerstverhaal. Net als veel van de Hallmark films die over december gaan, is er een vrouw die niet meer in liefde gelooft, maar langzamerhand van mening verandert. Je weet vooraf al een beetje hoe het verhaal zal gaan, maar dat maakt niet uit. Het is bedoeld als feelgoodfilm en om je in de stemming te brengen voor de feestdagen, en dat is zeker gelukt!

Marie houdt niet van kerstmuziek en wil geen kerstboom of andere dingen die haar aan kerst herinneren. Haar moeder wil haar weer laten geloven in de magie ervan, en stuurt haar ornamenten die haar aan haar jonge jaren zullen herinneren. Dit is een super leuk en lief idee, en geeft je een warm gevoel vanbinnen als je ziet hoe Marie terugdenkt aan gelukkigere tijden. Ook lijken de ornamenten iets van magie te hebben… Dat kan natuurlijk allemaal met een kerstfilm, en dat zorgt voor een extra magisch gevoel.

Officieel heet de film Magical Christmas Ornaments, maar in Nederland wordt hij uitgegeven onder de titel Her Magical Christmas.

Zoals je wel zult verwachten, wordt Marie gecharmeerd door haar buurman Nate. Hij houdt van de kerstdagen en vind dat ze het verleden achter zich moet laten. Langzamerhand groeien de twee naar elkaar toe, maar het ligt wat Marie betreft allemaal een beetje ingewikkeld. Nate werkt als verpleegkundige in het ziekenhuis, en Marie begint op te trekken met de kinderen die op de afdeling liggen. Ze werkt aan een project om boeken aan de kinderafdeling te doneren, zodat het ziekenhuis een kleine bibliotheek kan oprichten. De manier waarop ze hiervoor gaat en met de kinderen optrekt is aandoenlijk en zorgt ongetwijfeld voor een glimlach op je gezicht!

Her Magical Christmas is goed opgebouwd, in elkaar gezet en geacteerd. Hallmark zet een resultaat neer dat (zoals bijna altijd) een vermakelijk kerstverhaal is, dat goed in elkaar zit en leuk is om te bekijken. Een aanrader voor alle kerstliefhebbers onder ons!

Recensie: Her Magical Christmas

Her Magical Christmas

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Vier jaar geleden gaf Marie Kenney een enorm kerstfeest in de hoop ten huwelijk gevraagd te worden maar dit pakte geheel anders uit; ten overstaan van de feestgasten werd zij gedumpt. Sindsdien kan zij niet meer genieten van de feestdagen. Maar een vervroegd kerstcadeau van haar moeder en een bezoek aan het kinderafdeling met haar vriendin Andi inspireren Marie om meer geld in te zamelen voor het ziekenhuis. Dan blijkt haar knappe buurman Nate ook in het ziekenhuis te werken. Zou Marie de aankomende kerst dan wel haar boom durven op te tuigen?

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen