• onze waardering

Recensie: A Gift for Christmas RECENSIE

Recensie: A Gift for Christmas

Darcy Archer werkt in een boekwinkel en is een echte boekenwurm. Op een dag botst ze per ongeluk met haar fiets tegen een knappe voorbijganger en zijn hond aan. De man wordt bewusteloos naar het ziekenhuis gebracht en Darcy blijft achter met de hond. Wanneer ze de hond weer probeert terug te brengen naar de eigenaar komt ze erachter dat hij geheugenverlies heeft geleden na de val. Darcy is vastbesloten om hem te helpen zijn geheugen weer terug te brengen. Ze had er echter niet op gerekend om op de man verliefd te worden…

A Gift for Christmas is een Hallmark kerstfilm en is dé perfecte film om helemaal in de kerststemming te komen. Zodra je alleen al de poster van deze film ziet krijg je zin in kerst. De film belooft een zoetsappige, romantische kerstfilm te zijn met een niet al te ingewikkeld plot. En dat is precies wat de kijker te zien krijgt! A Gift for Christmas voldoet hiermee precies aan de verwachtingen van de kijker. Er zitten geen grote plottwists in en het verhaal is voorspelbaar, maar dat is ook eigenlijk precies de reden waarom je deze film gaat kijken. Een heel klein minpunt is dat het plot op sommige momenten wel erg dunnetjes is en een paar problemen wel erg gemakkelijk opgelost worden. Maar door het fijne verhaal en de gehele sfeer die de film uitademt vergeet je dat al snel.

De twee hoofdpersonen in A Gift for Christmas hebben een fijne chemie met elkaar. Darcy is het type vrouw waar elke boekenwurm zich wel in kan verdiepen en de man die ze aanrijdt, Aiden, is een ontzettend knappe en lieve man waar menig vrouwenhart sneller van gaat kloppen. De vonken spatten er duidelijk van af tussen de twee en hun verhaallijn komt erg geloofwaardig over. Het zijn twee heerlijk personages om anderhalf uur naar te kijken. Maar ook de bijkarakters zijn allemaal erg leuk! Met name zorgt de hospita van Darcy, Mrs. Henley, voor een lach op het gezicht bij de kijkers.

A Gift for Christmas is de ideale kerstfilm om deze kerst te gaan kijken. Het verhaal mag dan wel ietwat voorspelbaar zijn, het is precies wat je ervan verwacht had. Het zorgt er daarnaast voor dat je echt een kerstgevoel van deze film krijgt! Deze heerlijke kerstfilm van Hallmark krijgt van mij daarom 4 hartjes. Helaas was het verhaal op sommige momenten net iets te voorspelbaar en het plot net te dun om de volle 5 hartjes te krijgen. Desalniettemin is A Gift for Christmas het zeker waard om deze kerst te gaan kijken!

 

Recensie: A Gift for Christmas

A Gift For Christmas

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Darcy Archer is een ietwat onhandige verkoopassistente bij een geliefde boekwinkel in New York. Wanneer Darcy zich verslaapt en gehaast op haar racefiets stapt, veroorzaakt ze een ongeluk waarbij een man genaamd 'Aidan' wordt afgevoerd door de ambulance. Overweldigd blijft Darcy achter met het hondje van Aidan en ziet zij een cadeautje op de stoep liggen. Als zij de volgende dag Aidan bezoekt in het ziekenhuis blijkt hij zijn geheugen verloren. Hij weet enkel nog zijn eigen naam en die van zijn hondje, Gus. Ze besluit hem te helpen herstellen in de hoop dat hij zijn geheugen terugkrijgt en hij zijn cadeau op tijd voor kerst aan de juiste persoon kan geven. Gaandeweg valt Darcy als een blok voor Aidan, maar stel dat zijn geheugen terugkeert, is hij dan nog wel de man waar Darcy zo hard voor is gevallen?...

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen