Inside out

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Van een avontuurlijke ballonvlucht in de wolken tot een monsterlijke metropool, de Academy Award®-winnende regisseur Pete Docter (Monsters, Inc., Up) heeft een groot publiek naar unieke en tot de verbeelding sprekende oorden gebracht.
   
  In de originele Disney•Pixar film Inside Out neemt hij ons mee naar de meest bijzondere plek van allemaal: het hoofd. Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley.
   
  Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Middenwesten van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier.

 • Extra Informatie:

  Trailer:

   

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

In Inside Out kruipen we letterlijk in het hoofd van het opgroeiende meisje Riley. De film zet dat neer in de vorm van 5 hilarische poppetjes die elk staan voor emoties: Vreugde (Joy in de film), Verdriet, Woede, Angst en Afkeer. De makers van de film hebben heel mooi weergegeven hoe volgens hen het geheugen eruit ziet. Met speciale eilanden voor verschillende herinneringen aan bijvoorbeeld familie en hockey. Met een lange termijn-geheugen en heuse mannetjes met stofzuigers die de overbodige herinneringen opruimen. Een dromenfabriek en een denkbeeldig land, waar ook het denkbeeldige vriendje woont dat Riley als peuter had. Alles wordt gerund vanuit het Hoofdkantoor, waar de vijf emoties van Riley gevestigd zijn. De hoofdrol is voor vreugde. Hoewel zij zich soms ergert aan de...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Inside Out

 • Outside in

REACTIES

 •    Er zijn nog geen reacties op de recensie(s)

Zoek in artikelen