Inside Out

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Deze Pixar animatiefilm van Pete Docter (Up) worden we meegenomen in het brein van een 11-jarig meisje en maken we kennis met haar vijf emoties.

  De elfjarige Riley verhuist met haar familie van een klein dorpje naar de grote stad San Francisco. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley's hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley's belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de trailer:

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

In Inside Out kruipen we letterlijk in het hoofd van het opgroeiende meisje Riley. De film zet dat neer in de vorm van 5 hilarische poppetjes die elk staan voor emoties: Vreugde (Joy in de film), Verdriet, Woede, Angst en Afkeer. De makers van de film hebben heel mooi weergegeven hoe volgens hen het geheugen eruit ziet. Met speciale eilanden voor verschillende herinneringen aan bijvoorbeeld familie en hockey. Met een lange termijn-geheugen en heuse mannetjes met stofzuigers die de overbodige herinneringen opruimen. Een dromenfabriek en een denkbeeldig land, waar ook het denkbeeldige vriendje woont dat Riley als peuter had. Alles wordt gerund vanuit het Hoofdkantoor, waar de vijf emoties van Riley gevestigd zijn. De hoofdrol is voor vreugde. Hoewel zij zich soms ergert aan de…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Outside in

 • Inside Out

 • Frozen, Toy Story, Zootopia en Inside Out krijgen vervolgdelen!

Zoek in artikelen