Pixels

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  In Pixels wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede.

  President Will Cooper (Kevin James) vraagt zijn vriend Sam Brenner (Adam Sandler) om hulp, omdat hij kampioen arcade gaming was in de jaren ’80. Samen met een team van retro gamers moet hij de aliens verslaan en de wereld redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan).

 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de trailer:

   

   

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Er was eens een jongetje die heel goed was in arcadespelletjes. Spelletjes zoals Pac-Man, Space Invaders en Centipede. Hij schopte het heel ver met zijn maatje ‘Chewie’ aan zijn zijde. Hij ging helemaal naar de kampioenschappen toe. Maar daar werd hij verslagen en eindige hij als tweede. Deze teleurstelling kwam hij niet meer te boven. Nu vele jaren later is zijn maatje ‘Chewie’ de president van Amerika en is hij een elektronica-installateur. Maar als de aarde wordt aangevallen door aliens vermomd als games, wordt zijn hulp gevraagd om de ‘games’ te verslaan. Pixels is echt een lekkere ‘alle onzin op een stokje’ film. Maar perfect als een goede lachfilm waar je niet teveel bij wil nadenken. Het is echt een Adam Sandler-film en past zo in zijn rijtje van films die allemaal dezelfde…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: Stormwind

 • De winnaar van de 'Chicklit.nl Young Adult boek van het Jaar 2023' verkiezing

 • Eigen uitgegeven boeken laten recenseren? Dat kan!

Zoek in artikelen