Rokjesdag

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Rokjesdag. De dag waarop vrouwen spontaan en massaal besluiten dat het kan, met blote benen naar buiten. Ineens fladderen overal rokjes en jurkjes. En iedereen weet: de lente is officieel begonnen! De naar liefde hunkerende singles in Rokjesdag zijn compleet verschillend.

  Power bitch Marijke maakt van elke man gehakt, entomoloog Edwin durft niet met vrouwen te praten en Paulien doet het al veel te lang met een getrouwde man. Maar er is een ding wat hen verbindt: de zoektocht naar echte liefde.

  Een ensemble cast van 14 personages en alle leeftijden besluit op Rokjesdag hun geluk in de liefde te beproeven tijdens de ultieme speeddate ‘Koken voor Singles’. Het eerste deel van de avond volgt de regels van het spel: er wordt gepraat, gekookt en schaamteloos geflirt. Pas als Marijke een publieke tirade houdt over haar vruchtbaarheid en Edwin vermist raakt, neemt de avond een andere wending. Het loopt volledig uit de hand en lijkt de speeddate volledig te zijn mislukt.

  Als ze de brokstukken van de meest ongemakkelijke avond van hun leven oprapen, blijkt dat er wel degelijk zoiets bestaat als échte liefde. Je moet er alleen voor open staan...

 • Extra Informatie:

   

   

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen