Black Sails seizoen 2

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Seizoen 2 start nadat de bemanning van de Walrus is gestrand en zij een plan moeten bedenken om het kostbare goud van Urca te bemachtigen. Maar een leger Spaanse soldaten laat dit niet zomaar gebeuren. Flint en Silver moeten hun krachten bundelen in een wanhopige poging om te overleven nu hun misdaden tegen hun broeders geen geheim meer zijn. Ondertussen heeft Eleanor Guthrie moeite om haar greep op Nassau te behouden en is er een gewelddadige nieuwe piraat, Ned Low, in het spel gekomen.

  Kapitein Charles Vane moet in het heetst van de strijd kiezen tussen het respect van zijn mannen of het leven van Eleanor. Verder weet niemand dat er al een prijs van onschatbare waarde het eiland binnengesmokkeld is die voorgoed het leven verandert. Wat vinden de inwoners van Nassau: zijn ze mannen of zijn ze monsters? Black Sails seizoen twee zit weer boordevol spanning en avontuur.

 • Extra Informatie:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Na een acht afleveringen tellend eerste seizoen, besloot zender Starz tot het maken van nog een tweede seizoen van Black Sails. Ditmaal waren er tien afleveringen, waarin de avonturen van Captain Flint, John Silver en de rest van de bemanning van de Walrus verder gingen. Seizoen 2 start nadat de bemanning van de Walrus is gestrand en zij een plan moeten bedenken om het kostbare goud van Urca te bemachtigen. Maar een leger Spaanse soldaten laat dit niet zomaar gebeuren. Flint en Silver moeten hun krachten bundelen in een wanhopige poging om te overleven nu hun misdaden tegen hun broeders geen geheim meer zijn. Ondertussen heeft Eleanor Guthrie moeite om haar greep op Nassau te behouden en is er een gewelddadige nieuwe piraat, Ned Low, in het spel gekomen. Kapitein Charles Vane…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Storm in een glas takkenthee - Jacodine van de Velde

 • Deze films en series verschijnen in de tweede helft van december op Netflix

 • Film top 6: januari 2020

Zoek in artikelen