War Room

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending wanneer Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een “war room” moet opzetten om te bidden voor haar gezin.

    Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony's verborgen worstelingen aan het licht. Tony moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara's overtuiging, dat overwinningen niet toevallig zijn, bewezen wordt.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Het leven van Tony (T.C. Stallings) en Elizabeth (Priscilla Shirer) lijkt helemaal perfect. Ze hebben allebei een goede baan, een prachtig huis, leuke vrienden en collega’s en als kers op de taart dochter Danielle (Alena Pitts). Toch ontstaan er wat scheurtjes in hun huwelijk. De focus ligt bij beide op hun werk en niet op elkaar. Tony is degene die tijdens zijn werk aan verschillende verleidingen bloot staat; zowel van vrouwelijk schoon als van zakelijke buitenkansjes. Door de afstand die ontstaat met Elizabeth wordt de verleiding steeds groter. Als Elizabeth daar lucht van krijgt, wordt zij steeds verbitterder. De sfeer is om te snijden.  Als Elizabeth via haar werk Miss Clara (Karen Abercrombie) ontmoet, heeft ze eindelijk iemand om haar zorgen over haar falende huwelijk mee te…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Feo en de wolven

  • Recensie: Monster Hunter

  • Lily Collins verliest gewicht voor nieuwe film To The Bone

Zoek in artikelen