Moonwalkers

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  In opdracht van de Amerikaanse CIA wordt de koppige CIA agent Kidman (Ron Perlman) naar Londen gestuurd met een duidelijke missie: de grootste zwendel aller tijden op poten zetten.

  De wereldberoemde regisseur Stanley Kubrick moet worden overgehaald om in het diepste geheim de maanlanding na te bootsen in een studio voor het geval de missie van Apollo 11 mislukt. Maar in het Londen van de swinging sixties loopt alles anders dan gepland en moet Kidman de klus zien te klaren met Jonny (Rupert Grint); de belabberde manager van een sjofele rockgroep, zijn drugsverslaafde vriend, een omhooggevallen leadzanger en een bende artistiekelingen met veel ideeën maar weinig talent. 

  Zet je schrap voor een onstuimige actiekomedie over de meest ongelooflijke samenzweringstheorie aller tijden. 

 • Extra Informatie:

  Bekijk hier de trailer:

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Moonwalkers is een film die waarschijnlijk vooral bekend werd doordat Rupert Grint erin mee speelt, bekend van zijn rol als Ron in Harry Potter. Daarnaast is het een film die vooral erg verrassend is en onverwacht uit de hoek komt. De film speelt zich af in 1969, wanneer Amerika besluit om de eerste mens op de maan te zetten. Ze zijn echter wel bang dat dit gaat mislukken en hebben daarom een plan B nodig. Kidman (Ron Perlman) gaat er voor zorgen dat er een film wordt gemaakt over deze landing. Ze kunnen de film dan uitzenden, mocht de landing niet lukken. Met een hoop geld vertrekt hij naar Londen en komt daar Jonny (Rupert Grint) tegen. Jonny doet zich voor als iemand anders om het geld in handen te krijgen. Later blijken de twee elkaar toch hard nodig hebben om te overleven in...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Fase 1 van de Leesclub met 'Liefde van je leven'

 • Winnen: een boek in het nieuwe genre Urban: Rode letters! {afgelopen}

 • Chicklit top-5: december

REACTIES

 •    Er zijn nog geen reacties op de recensie(s)

Zoek in artikelen