Now You See Me 2

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  De ‘Four Horsemen’ (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) zijn terug in een tweede breinbrekend avontuur.

  Een jaar nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, maken de vier getalenteerde illusionisten zich op voor een comeback waarin ze de onethische praktijken van een techmagnaat aan het licht willen brengen. De man achter hun verdwijningsact is niemand minder dan Walter Mabry (Daniel Radcliffe), een technisch wonder die de illusionisten dwingt de meest onmogelijke diefstal ooit uit te voeren. 

  Om hun naam te zuiveren en het werkelijke brein achter deze praktijken te ontmaskeren zullen de illusionisten een laatste weergaloze stunt moeten uithalen. 

 • Extra Informatie:

  Bekijk hier de trailer:

ONZE RECENSIE

onze waardering

De recensies van de bioscoopversie van de opvolger van Now you see me, waren niet alom lovend. (Dat geldt helaas voor vrijwel ieder volgend deel in een serie). Now you see me 2 draait om de Four Horsemen, gespeeld door Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco en Lizzy Caplan. De vier illusionisten zijn terug in een tweede avontuur, een jaar nadat ze de FBI  te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels. Ze moeten het hoofd bieden aan vergeldingsacties van degenen die ze in deel één hebben dwarsgezeten. Hoewel je ook van dit deel kan genieten zonder het eerste deel te hebben gezien, is het wel raadzaam de serie in de juiste volgorde te bekijken. De talloze verwijzingen naar de voorganger zijn dan een stuk logischer. In het…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Dit zijn de winnaars van de Bad Sex in Fiction Award

 • Avocado - Carla de Graef

 • Recensie: Jager

Zoek in artikelen