Grey's Anatomy - Seizoen 3

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het zijn artsen, minnaars en vrienden. Volg het personeel van het Seattle Grace Hospital terwijl ze erachter komen dat er geen makkelijke remedie is voor de problemen van het leven en dat keuzes niet zwart-wit zijn. Grey's Anatomy is de unieke serie die zowel publiek als critici als fans heeft, en voor het sprankelende derde seizoen een Golden Globe Award voor Beste Televisieserie in de wacht heeft gesleept. Het is alleen maar lol, zonder schuldgevoel.

  In het derde seizoen proberen de karakters van de serie om te gaan met de uitdagingen die horen bij de laatste fase van de stage in het ziekenhuis. Daarbij ontwikkelen zich naturrlijk nieuwe verhaallijnen. Een voorbeeld hiervan is de introductie van het tegenwerkende karakter genaamd 'Dr. Mark Sloan'.

  Haal meer Grey's Anatomy uit deze sensationele zeven-disc dvd box set - meer geheimen, meer persoonlijke verhalen en veel meer McSteamy momenten. Koop Grey's Anatomy: Het Complete Derde Seizoen - Seriously Extended, compleet met nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal, waaronder onverkorte en verlengde afl everingen die alleen op dvd beschikbaar zijn. Het is verslavend entertainment waar je geen genoeg van kunt krijgen. Seriously.

   

Zoek in artikelen