Grey's Anatomy - Seizoen 4

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Stap een hele andere wereld binnen in het onweerstaanbare en onvergetelijke vierde seizoen van één van de meest bejubelde TV series. Liefde, leugens en familieverwikkelingen worden onthuld wanneer de artsen van het Seattle Grace Hospital ontdekken dat hun keuzes grote onbedoelde consequenties hebben. En gepaard met de komst van een aantal zeer enthousiaste co-assisenten, brengt het leven in het ziekenhuis meer emotie, spanning en hartzeer mee dan ooit tevoren.

  Seizoen 4 is het eerste seizoen waarin vele veranderingen binnen de vertrouwde cast plaatsvinden. Zo vertrekken er twee hoofdkarakters. Dit seizoen verkreeg vrij wisselende reacties van zowel de trouwe fans als de critici, maar sleepte desalniettemin verscheidene awards binnen!

  Haal een extra dosis van Grey's Anatomy in huis met deze uitgebreide vijf disc dvd box set, compleet met nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal en verlengde afleveringen die je meenemen naar de wereld van je favoriete artsen. Vanaf de allereerste minuut zal je bezeten zijn van de TV serie waar iedereen het over heeft.
   

   

   

Zoek in artikelen