Assassin's Creed

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (2 stemmen)
  • Omschrijving:

    Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje.

    Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassins. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Assasins creed de film is de eerste film gebaseerd op de games en boeken van Assasins creed. Michael Fassbender en Marion Cotillard spelen de hoofdrollen in deze avontuurlijke actiefilm gebaseerd op de veelgeprezen en uitermate succesvolle computer games. Dankzij een revolutionaire technologie die het herbeleven van genetische herinneringen mogelijk maakt ontdekt de tot dood veroordeelde Callum Lynch (Fassbender) dat hij een afstammeling is van het eeuwenoude geheime genootschap van de Assassins. Callum kruipt in de huid van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje om grote hoeveelheid kennis en ongelofelijke vaardigheden op te doen, die hij zal moeten gebruiken in het onderdrukken van de krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd. Assassins Creed is…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Een zomer zonder einde

  • De vrouw en de weduwe - Christian White

  • Recensie: Geheim agent oma

Zoek in artikelen