• Home
 • Films
 • Pirates Of The Caribbean 5 - Salazar's Revenge

Pirates Of The Caribbean 5 - Salazar's Revenge

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge.

  In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil's Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.


 • Extra Informatie:

  Bekijk hier de trailer van Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge:

   

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Pirates Of The Caribbean: Salazars Revenge Pirates Of The Caribbean: Salazar’s Revenge volgt de altijd geestige Jack Sparrow op zijn laatste avontuur. Salazar en zijn spookzeelieden zitten al jaren gevangen in de Devil’s Triangle, een driehoek in de rotsen waar je wel in kan, maar nooit meer uit komt. Wanneer Salazar een kans ziet toch te ontsnappen aan de Devil’s Triangle, heeft hij maar één missie: alle piraten doden en Jack in het bijzonder. Jack leeft ondertussen aan het randje van zijn bestaan, hij is niet meer de kapitein die hij geweest was. Maar wanneer hij een bondgenootschap kan sluiten met de knappe Carina Smyth, astronoom en op zoek naar The Map That No One Can Read en Henry Turner, die zijn eigen vloeken te verbreken heeft, weet hij zich klaar te maken voor zijn…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • De eerste teaser trailer van Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tails is uit!

 • Johnny Depp waarschijnlijk niet te zien in 'Pirates of the Caribbean' reboot

Zoek in artikelen