A Cure For Wellness

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht zijn directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen.

    Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken.
    Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

  • Extra Informatie:

    Bekijk de trailer:

ONZE RECENSIE

onze waardering

De nieuwe psychologische thriller van Gore Verbinski, A Cure For Wellness, volgt de ambitieuze Lockhart (Dane DeHaan) die als opdracht om zijn baas uit een mysterieus kuuroord te halen. Zijn baas, Pembroke, schreef een vreemde brief naar zijn werk en de onderdirecteuren namen hier geen genoegen mee. Lockhart gaat nuchter naar dit kuuroord, hij lijkt niet gek te krijgen, maar al snel krijgt hij hoogte van de angstaanjagende geheimen van de directeur van het kuuroord (Jason Isaacs). Wanneer hij steeds verder lijkt af te takelen en zelfs de symptomen krijgt die de rest van het kuuroord ook schijnen te hebben, heeft hij alleen de mysterieuze Hannah (Mia Goth) om hem bij de les te houden. Natuurlijk staan films van Gore Verbinski (bekend van onder andere The Ring en twee Pirates Of The…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Speciale kerstvideo van Pitch Perfect's Bellas

  • De Prins van Toorn (Koninkrijk der zonden 1) - Kerri Maniscalco

  • Katy Perry: Part of me (DVD)

Zoek in artikelen