Weg van jou

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft.

  Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. 

  Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de trailer:

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Weg van jou  Evi Dekker uit Rotterdam denkt dat ze de promotie van haar leven krijgt en naar Rio de Janeiro wordt gestuurd, maar in plaats daarvan wordt ze verantwoordelijk voor de bouw van een nieuwe zeesluis in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen. Dit is een behoorlijke tegenvaller en zonder haar vriend vertrekt ze naar Terneuzen om erachter te komen wie en wat er dwars zit bij het bouwen van deze nieuwe sluis. Evi denkt dat ze deze klus wel even op zal gaan knappen, maar alles valt haar toch wat zwaarder dan verwacht. Weg van jou is een romantische komedie van de hand van Jelle de Jonge en is zijn tweede speelfilm. Zijn eerste film was Bon Bini Holland, een groot succes met onder andere Jandino Asporaat in een van de hoofdrollen. Daarnaast is Jelle de Jonge…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Weg van jou - Sophie Jansen

 • Recensie: Weg van jou

 • Weg van jou

 • Film top 6: mei 2018

Zoek in artikelen