The Mountain Between Us

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven.

  Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee. 

 • Extra Informatie:

  Trailer:

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: The Mountain Between Us - Hany Abu-Assad  The Mountain Between Us is in de bioscoop uitgekomen in 2017, geregisseerd door de Palestijnse-Israeli Hany Abu-Assad en gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Martin. Dokter Ben Bass is een gerenommeerde neurochirurg die werkt in Londen en hij moet vanuit Amerika terug om een ingrijpende operatie uit te voeren op een jongetje. Alex Martin is een fotojournaliste, die net terug is van een risicogebied, waar ze foto's van neonazi's gemaakt heeft en ze heeft haast, want ze gaat de volgende dag trouwen. Als ze op het vliegveld van Seatle horen dat ze niet verder kunnen vanwege een grote heftige storm, balen ze allebei enorm en proberen ze allebei om ergens toch een manier te vinden om snel weg te komen. …

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: The Mountain Between Us

Zoek in artikelen