The Only Living Boy In New York

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  De net afgestudeerde talentvolle Thomas (Callum Turner) leidt een comfortabel leven in New York. Alles verandert echter wanneer hij ontdekt dat zijn vader (Pierce Brosnan) een affaire heeft met de bloedmooie Johanna (Kate Beckinsale). Thomas wil zijn moeder beschermen, maar raakt steeds meer geobsedeerd door zijn vaders affaire en diens minnares in het bijzonder. Gelukkig wordt Thomas bijgestaan door zijn excentrieke buurman (Jeff Bridges), die geregeld met hem door New York struint en hem van vaderlijke adviezen voorziet.

  The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack. De regie is in handen van Marc Webb, die eerder 500 Days of Summer en The Amazing Spiderman maakte.

 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de trailer:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: The Only Living Boy In New York - Marc Webb Thomas (gespeeld door Callum Turner) weet niet goed wat hij wil doen in zijn leven. Hij heeft een ‘soort van oogje’ op Mimi (Kiersey Clemons). Hij heeft een nieuwe buurman, W.F. (gespeeld door Jeff Bridges), die overal raad op lijkt te weten. Ook wanneer Thomas op een avond zijn vader met een andere vrouw dan zijn moeder ziet in een bar. En ook wanneer Thomas vertelt aan W.F. dat hij deze vrouw, Johanna, achtervolgt. W.F. durft zelfs te vragen waarom Thomas dat doet. Pas vanaf dat moment beseft Thomas dat hij veel meer uit het leven kan halen dan dat hij nu doet en dat hij misschien wel valt voor de maîtresse van zijn vader. Regisseur Marc Webb heeft een herkenbare, realistische coming-of-age film neergezet. Veel twintigers...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Film top 6: april 2018

Zoek in artikelen