iZombie - Seizoen 3

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Olivia "Liv" Moore was een gezonde, gedisciplineerde, gedreven medisch assistent die haar levenspad volledig had uitgestippeld... tot de nacht dat ze naar een feest ging dat onverwachts werd omgezet in een zombie feeding frenzy. Nu ze een med zombie-sudent is, en ze een baan in één van de lijkschouwer kantoren heeft weten te bemachtigen om zo toegang te krijgen tot de hersenen die ze met tegenzin moet eten om haar menselijkheid te behouden, maar met elke hersen die ze eet, neemt ze de herinneringen van het lijk in zich op. Met de hulp van haar baas de lijkschouwer en een politiedetective lost ze moorden op om de stemmen in haar hoofd stil te krijgen.

    In seizoen 3 van iZombie ontdekt Team Z in Seattle een zombieleger, waarna Major er de acceptatie vindt die hij zocht. Liv en Clive onderzoeken de moord op een zombiefamilie. Na haar niet te versmaden feestmalen van verse hersenen neemt Liv de trekjes over van onder anderen een dominatrix en een complottheoreticus. Deze 13 nieuwe heerlijk gestoorde avonturen uit de koker van de uitvoerend producenten van Veronica Mars zijn gebaseerd op Vertigo Imprint van DC Entertainment.

  • Extra Informatie:

    Bekijk hieronder de trailer:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: iZombie seizoen 3 Spijtig genoeg is iZombie misschien wel de meest ondergewaardeerde serie ooit. Dit is terug te vinden in het feit dat we nu misschien genoeg hebben van zombies of bang zijn dat deze serie te bloederig is? Zonde! Want iZombie is het best te vergelijken met series als Castle en CSI, waarin bij elke nieuwe aflevering een andere misdaad wordt opgelost. En wat iZombie hierin zo uniek maakt, is een verfrissende kijk op het fenomeen zombie met veel ruimte voor humor en nieuwe inzichten. Olivia "Liv" Moore (Rose McIver) was een gezonde, gedisciplineerde, gedreven medisch assistent die haar levenspad volledig had uitgestippeld... Tot de nacht dat ze naar een feest ging dat onverwachts werd omgezet in een zombie feeding frenzy. Nu ze een medisch zombie-student is…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen