Crazy Rich Asians

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Crazy Rich Asians volgt de in New York geboren Rachel Chu (Constance Wu) wanneer ze haar vriend Nick Young (Henry Golding) vergezelt naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore.

  Ze is enthousiast over haar eerste bezoek aan Azië, maar ook nerveus om Nick zijn familie te ontmoeten. Nick heeft echter een aantal belangrijke details over zijn leven vergeten te vermelden, waardoor Rachel geheel onvoorbereid belandt in bijzondere situaties. Het blijkt dat hij niet alleen de afstammeling is van één van de rijkste families van het land, maar ook behoort tot één van de meest gewilde vrijgezellen. 

  Haar relatie met Nick maakt Rachel tot een doelwit voor jaloerse jetsetters, maar erger nog... Nick zijn eigen afkeurende moeder (Yeoh). Het wordt snel genoeg duidelijk, dat hoewel geld geen liefde kan kopen, het zeker de zaken ingewikkelder kan maken. Jon M. Chu (Now You See Me 2) regisseerde de eigentijdse romantische komedie Crazy Rich Asians, gebaseerd op de wereldwijd bekende bestseller van Kevin Kwan.

 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de trailer:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Crazy Rich Asians Als je voor het eerst de filmposter ziet van Crazy rich asians, verwacht je misschien een soort Aziatische versie van een Bollywood film. Niets is minder waar. Crazy rich asians is een romantische komedie geregisseerd door Jon M. Chu, bekend van enkele Step Up films en Now you see me 2. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2013 van Kevin Kwan. In Crazy rich asians volgen we Rachel, een Chinese lerares die is geboren in Amerika. Zij en haar vriend Nick, ook van Chinese afkomt, zijn een gelukkig stel. Het is de hoogste tijd dus voor Rachel om Nick zijn familie te gaan ontmoeten. Hier kijkt ze naar uit, totdat ze erachter komt dat Nick uit één van de rijkste families in Azië komt… Crazy rich asians is een heerlijke romantische komedie, zoals we…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Recensie: De zeven zussen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: Match

 • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen