The Big Bang Theory - Seizoen 11

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Van de makers Bill Prady (Gilmore Girls) & Chuck Lorre (Two & A Half Men) komt Emmy Award winnaar (5 Emmy Awards & een Golden Globe) The Big Bang Theory. Met gemiddeld 14 miljoen kijkers per aflevering voor seizoen 10 blijven de fans de serie trouw en is het verlengt voor een 12de seizoen.

    De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

    In het vorige seizoen zijn Leonard en Penny eindelijk getrouwd. Zelfs Sheldon heeft een vrouwelijke metgezel gevonden: de neurobioloog Amy Farrah Fowler (Bialik), met wie hij eerder al een stap verder ging door haar ten huwelijk te vragen. In de tijd die ze niet met hun vriendinnen doorbrengen, spelen Leonard en Sheldon fantasy role-playing games met hun vrienden, waaronder collega-wetenschappers Rajesh Koothrappali (Nayyar), Howard Wolowitz (Helberg) en Howards aandoenlijke vrouw, de microbioloog Bernadette (Rauch), die zich nu aanpast aan het leven met hun kleine dochtertje Halley.

Zoek in artikelen