Star Trek: Discovery - Seizoen 1

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  STAR TREK: DISCOVERY volgt de reizen van Starfleet tijdens hun missies om nieuwe werelden en nieuwe levensvormen te ontdekken. Ondertussen leert één Starfleet-officier dat om buitenaardse wezens werkelijk te begrijpen, je eerst jezelf moet zien te begrijpen. De serie bevat een nieuw schip en nieuwe personages, maar bouwt voort op dezelfde ideologie en hoop voor de toekomst die een generatie van dromers en doeners hebben geïnspireerd.

  De Blu-ray- en dvd-boxsets bestaan elk uit vier discs met daarop alle 15 afleveringen van het eerste seizoen van de CBS All Access-serie, samen met een schat aan interessante featurettes en andere speciale extra’s.

  De speciale features bieden een ongekend inzicht in de totstandkoming van STAR TREK: DISCOVERY, met onderwerpen die variëren van VFX, setdesign, het componeren van de muziek tot make-up en speciale protheses.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Star Trek Discovery seizoen 1 Als mega Star Trek fan was ik zowel ontzettend enthousiast als heel bang voor deze nieuwe serie. Ik was vooral bang dat de makers de ideologieën en de mooie verhaallijnen van Gene Roddenberry niet waar zouden kunnen maken. Toen er ook nog bekend werd gemaakt dat de Klingons een complete make-over zouden krijgen hield ik al helemaal mijn hart vast. Weet Star Trek Discovery zich staande te houden tussen de rest van de series? Star Trek Discovery speelt zich tien jaar voor The Original Series af. Michael Burnham was een Eerste Officier op het sterrenschip USS Shenzhou, maar nadat ze muiterij heeft gepleegd en een oorlog heeft ontketend met de Klingons is ze veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Maar dan rekruteert kapitein Lorca haar…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Recensie: De zeven zussen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: Match

 • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen