The Sun is Also A Star

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in. The Sun Is Also A Star onderzoekt of ons leven wordt bepaald door het lot of de willekeurige gebeurtenissen in het universum.

  “Wat als ik je vertel dat ik je verliefd op me zou kunnen laten worden ...?” Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in. The Sun Is Also A Star, onderzoekt of ons leven wordt bepaald door het lot of de willekeurige gebeurtenissen in het universum. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon. Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar - en vallen voor elkaar – op een magische dag in New York. Vonken vliegen er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot niet had geholpen. Maar is het lot voldoende om de prille liefde over te laten gaan in ware liefde? Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de VS lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel, die vervolgens net zo hard werkt om haar te overtuigen dat ze voor elkaar bestemd zijn.

 • Extra Informatie:

  Bekijk hieronder de trailer van The Sun is Also A Star:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: The sun is also a star The sun is also a star is natuurlijk de boekverfilming van het gelijk genoemde boek van Nicola Yoon, ook bekend van Everything, Everything. De film gaat over Daniël en Natasha. Op een dag ontmoeten zij elkaar in New York en er ontstaan gelijk vonken. Maar, dit is niet zomaar een dag… het is de laatste dag van Natasha, voordat zij het land uit wordt gezet. Hoe beleef je je laatste dag? Ga je de liefde uit de weg of stel je je open voor al die intense gevoelens? Het verhaal van deze film is een prachtig plot. Het is dan ook een ontzettend lieve, warme romcom. We leven gelijk mee met Natasha. Het thema van uitzetting is erg actueel en het is goed dat er een film is waarin de ‘struggle’ van het immigratiebeleid eens op de voorgrond wordt gezet. Nicola...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Zoek in artikelen