• Home
  • Films
  • Two And A Half Men - De Complete Serie

Two And A Half Men - De Complete Serie

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Bereid je voor op een bezoekje aan het enige strandhuis in Malibu waar het allemaal gebeurt! In deze hitcomedyserie verzameling vind je Seizoen 1 tot en met 12, op 39 discs, van Two and a Half Men, de op één na langstlopende live-action sitcom in de televisiegeschiedenis. Sluit je aan bij Charlie en Alan Harper, hun vervreemde (en vreemde) kinderen Jenny en Jake, de bizar rijke Walden Schmidt en huishoudster Berta voor twaalf jaar hilariteit met foute mannen, grappenmakers, welgevormde dames, beroemde buren, sexy stalkers, excentrieke ouders en nog veel meer.

    Seizoen 1

    Charlie Harper leeft in een vrijgezellenparadijs. Hij heeft een strandhuis in Malibu, een vetbetaalde job en een agenda vol afspraakjes. Tot zijn broer Alan bij hem intrekt. Alan is één brok zenuwen, verwikkeld in een vechtscheiding en vader van een 10-jarig zoontje, Jake, die hem vergezelt. Sorry, Charlie... Daar gaat je paradijs! Deze dvd-box verzamelt alle 24 afleveringen van de eerste serie van deze luchtige sitcom bekroond met de People's Choice Award als Favoriete Nieuwkomer - met Charlie Sheen als Charlie en Jon Cryer als Alan. Terwijl de herenigde broers hun eigen familiebanden weer aantrekken, ontwikkelt zich ook tussen Charlie en (Angus T. Jones) een speciale band. Holland Taylor speelt de dominante moeder van de broers, Marin Hinkle vertolkt Alans ijzige ex en Melanie Lynskey speelt Rose, een vrouw die denkt dat één afspraakje met Charlie een levenslange verbintenis inhoudt. Maak kennis met de Harper-mannen - twee meerderjarigen, één kind... en geen enkele volwassene!

    Seizoen 2

    Vrijgezel Charlie probeert (niet al te hard) zich de naam te herinneren van het meisje dat boven staat te douchen. Alan is Charlies nerveuze, gescheiden broer die er trots op is dat hij ooit de titel "San Fernando Valley's Chiropractor van het Jaar" heeft behaald. En dan is er Jake, 11 jaar oud en zoon van Alan, die zich het lekkerste voelt met een pak vruchtensap in de ene hand en de afstandsbediening van de TV in de andere. Nu ze een jaar hebben samengewoond, weten de tweeënhalve man intussen hoe ze samen één gezin kunnen vormen. Min of meer. Maar ze vinden heel wat hilarische struikelblokken op hun pad.

    Seizoen 3

    Een hele reeks knappe Kandi's, Sandy's, Mandi's en andere beauty's trekt voorbij in het huis van de Harpers aan het strand van Malibu, maar het warme hart van de serie blijft het geïmproviseerde, en bij vlagen disfunctionele, gezin dat in het huis aan het strand een thuis heeft gevonden. Zorgeloze vrijgezel Charlie (Charlie Sheen), zijn serieuze broer, chiropractor Alan (John Cryer) en Alans twaalfjarige zoon Jake (Angus T. Jones). Dit seizoen doet Charlie er alles aan om te bewijzen (aan zichzelf, zijn vriendin, en iedereen die het maar horen wil...) dat hij best in staat is om een serieuze, volwassen relatie te onderhouden met een knappe balletdanseres. Alan gaat uit met een superhotte (maar niet superintelligente) 22-jarige, die toevallig ook een ex van Charlie is, en zelfs Jake hoopt indruk te maken op zijn eerste jongens- en meidenfeestje. En één Harper belandt voor het altaar.

    Seizoen 4

    Het seizoen begint met een man alleen (Alan gaat scheiden... alweer) en eindigt met een glimmende steen (de diamant die Evelyns nieuwe vriend aan de derde vinger van haar linkerhand wil schuiven). In de tussentijd is het hippe strandhuis van Charlie Harper in Malibu de perfecte plek voor grappen, mooie meisjes, een eenoudergezin, beroemde buren, familie en nog meer grappen. Charlie (Charlie Sheen) komt dicht in de buurt bij zijn al lang overleden vader. Alan (Jon Cryer) begint met online dating nadat hij zijn cv een beetje heeft opgeleukt. Jake (Angus T. Jones) vervangt zijn Harry Potter-posters door plaatjes van mooie meiden.

    Seizoen 5

    Charlie (Charlie Sheen) staat bovenaan de hitlijsten als kinderliedjessensatie Charlie Waffles. Alan (Jon Cryer) ontmoet eindelijk de perfecte vrouw - die toevallig met Charlie uitgaat. Jake (Angus T. Jones) begint aan de brugklas, gewapend met bergen 'nuttig' advies van Alan en Charlie. Evelyn (Holland Taylor) loopt voor de vijfde keer naar het altaar (veel gasten op de bruiloft, veel politie bij de receptie). En zoals altijd gaat Berta (Conchata Ferrell) ermee om door met een stalen gezicht een berg gevatte opmerkingen te maken. De mannen zijn thuis en iedereen is welkom in het strandhuis in Malibu dat bij iedereen favoriet is.

    Seizoen 6

    Is Charlie te oud om nog volwassen te worden? Het lijkt erop dat de slimme, onafhankelijke brunette Chelsea fuifnummer Charlie eindelijk in een man heeft veranderd. Het soort man dat je een kop thee brengt als je ziek bent. Bij je blijft slapen, ook al kan hij dan geen sport kijken in bed. Of het grootste offer brengt: de naaktfoto's van zijn mobieltje wist. En er is nog veel meer leuks waardoor Two and a Half Men de beste comedy op tv blijft: Jake zoent met het leuke buurmeisje... de dochter van een footballster met de naam Mad Dog. Judith bereidt zich voor op een midlifebaby die misschien wel erg op Alan zal lijken. En Alan gaat uit met zijn receptioniste maar eindigt bij haar speelse moeder in bed.

    Seizoen 7

    Cupido heeft zijn pijlen gericht op het hart van Charlie Harper, in plaats van op een ander lichaamsdeel - en het was helemaal raak. Jazeker, Charlie heeft ontdekt dat Chelsea serieus is en in Seizoen 7 probeert hij alles om haar vast te houden. Aardig zijn voor haar ouders. Doen alsof hij luistert als ze praat. Zelfs, ehm, trouw blijven. (Proberen, zeiden we.) Dat betekent een hoop lol voor de fans van de mannen. Maar Charlie is niet de enige Harper die vast zit in het liefdesweb. Alan is ervan overtuigd dat hij alleen wat meer haar nodig heeft voor de status van dekhengst, dus probeert hij de variant uit een spuitbus. En Jake besluit dat hij de ruwe golven van het daten op tienerleeftijd wel door zal komen met wat advies. Van Charlie.

    Seizoen 8

    Charlie in een lastig parket. Rose zat altijd achter hem aan. Nu is ze getrouwd en schijnbaar onbereikbaar - en daardoor onweerstaanbaar voor onze womanizer. Nu is het Charlie die de jacht inzet. Dit is slechts een van de vele hilarische acties van Charlie, zijn klungelige broer Alan en zijn onverstandige neefje Jake die Two and a Half Men tot de nummer 1 tv-komedie maken. Mis niet hoe Charlie aanpapt met de elegante, oudere Michelle, de makkelijke, sexy Courtney en, natuurlijk, de ietwat neurotische Rose; hoe Alan het huis van zijn vriendin afbrandt en verwikkeld raakt in frauduleuze praktijken; en hoe Jake zijn lichaam en (enkele) hersencellen op het spel zet voor een Jackass-film. Stoute jongens. Foute mannen.

    Seizoen 9

    Als de hopeloze schlemiel Alan Harper en zijn vroegrijpe zoon Jake plotseling geen woning meer hebben, worden ze gered door internetmiljardair Walden Schmidt. Hij koopt het strandhuis in Malibu en biedt Alan en Jake onderdak aan. Al snel raken de drie kerels aan elkaar gehecht en leven ze samen als een gezin. Natuurlijk komen ze terecht in allerlei komische situaties, zoals je dat gewend bent van Two and a Half Men. In de loop van het seizoen vraagt Walden nota bene aan Alan advies voor het terugwinnen van zijn verloren liefde, twijfelt Jake over zijn toekomst tijdens zijn examenjaar en ontdekt Walden de positieve kanten van Berta's 'speciale' brownies. Ondertussen flirt Alan met de dood en - nog erger - met een leven zonder uitzicht op zee.

    Seizoen 10

    Een miljard dollar, een strandhuis in Malibu en mooie liefjes. Voor Walden Schmidt (Ashton Kutcher) en Alan Harper (Jon Cryer) lijkt het leven bijna perfect. Maar wanneer Waldens vriendin zijn huwelijksaanzoek afwijst, komt hij in een neerwaartse spiraal terecht waar alleen Alan en zijn zoon Jake (Angus T. Jones) hem kunnen uithelpen. Ze storten zich in ‘seks-capades’, gaande van het aannemen van een valse identiteit tot Walden die een triootje wil met Alan en zijn liefje. Ondertussen zorgt Jake voor nog meer problemen: hij vraagt zijn vriendin – die twee keer zo oud is als hij – ten huwelijk, maar wordt uiteindelijk verliefd op haar dochter. En het hele huis staat op stelten wanneer een oude vriendin (Miley Cyrus) van Walden langskomt en valt voor de man in het uniform. Dat wordt weer een hilarisch jaar in het huis van Harper (hm… Schmidt).

    Seizoen 11

    Succesvol ondernemer en miljardair Walden Smith (Ashton Kutcher) en zijn profiteur van een huisgenoot Alan Harper (Jon Cryer) hebben inmiddels het rijk alleen in hun strandhuis in Malibu. Maar niet voor lang, want Alans tot dan toe onbekende nichtje Jenny (Amber Tamblyn) maakt een spetterende entree, met een horde aantrekkelijke vriendinnen die wel in zijn voor een feestje. Hun komst zorgt voor romantiek en hilariteit alom. Daarnaast krijgt Waldens liefdesleven een boost, krijgt Alan een alter ego, gaat Berta tijdelijk met pensioen en stapt Evelyn Harper in het huwelijksbootje. Volg de excentrieke Walden, Alan en Jenny terwijl hun band steeds hechter wordt − zo nu en dan vrij letterlijk in de vorm van bondage − in de 22 afleveringen van deze hitserie. Een hulde aan het andere geslacht, hetzelfde geslacht, het leven, de liefde, beginnende computerbedrijfjes, familieperikelen... o ja, en mannen.

    Seizoen 12

    Wanneer Walden Schmidt (Ashton Kutcher) bijna het loodje legt, besluit hij om te stoppen met wachten op de perfecte vrouw om hem gelukkig te maken. Omdat hij als alleenstaande vader in de dop geen kind kan adopteren, doet hij een aanzoek aan zijn beste vriend en huisgenoot Alan Harper (Jon Cryer). De twee zijn gemaakt voor elkaar! Maar brengt dit vriendenhuwelijk hun vrije leventjes in het zonnige Malibu in gevaar? Alan en Walden doen hun best om het goede voorbeeld te geven aan hun lieve adoptiekind Louis (Edan Alexander), maar dat weerhoudt het gelukkige stel er niet van om al hun favoriete mannendingen te doen!

Zoek in artikelen