The Little Drummer Girl - Seizoen 1

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Naar de bestseller van John le Carré vertelt The Little Drummer Girl het verhaal van Charlie: een jonge, enthousiaste maar onvervulde Britse actrice en idealist, wiens vastberadenheid wordt getest nadat ze de mysterieuze Becker (Golden Globe Award winnaar Alexander Skarsgård) ontmoet tijdens een vakantie in Griekenland. Het wordt snel duidelijk dat zijn intenties niet zijn wat ze lijken, en hun ontmoeting verstrengelt haar in een complex plot van spionage meesterbrein Kurtz (Academy Award genomineerde Michael Shannon).

    Charlie speelt de rol van haar leven als dubbelspion en ze voelt zichzelf steeds meer aangetrokken tot deze huichelachtige wereld. The Little Drummer Girl vervaagt de lijnen tussen liefde en haat, waarheid en fictie, goed en fout, en weeft een spannend en explosief verhaal over spionage en internationale intriges.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: The Little Drummer Girl - Seizoen 1 The Little Drummer Girl is een serie van BBC en is gebaseerd op de gelijknamige roman van John Le Carré uit 1983. De film wordt geregisseerd door de Zuid-Koreaanse Park Chan-wook. Met in de hoofdrollen; Florence Pugh (Charlie), Alexander Skarsgård (Becker) en Michael Shannon (Kurtz).  Het verhaal speelt zich aan het einde van de jaren zeventig af en volgt actrice Charlie die tijdens een vakantie in Griekenland gerekruteerd wordt door een agent van de Israëlische geheime dienst. Het doel van het team waar ze in terecht komt is om een Palestijnse terroristencel op te rollen. Gedreven door haar drang naar avontuur gaat Charlie in op de uitnodiging. Kurtz en zijn team beginnen vakkundig op Charlie in te praten; als…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen