Annabelle 3 - Annabelle Comes Home

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Annabelle 3 - Annabelle Comes Home is het derde deel van de succesvolle New Line Cinema Annabelle- filmreeks met in de hoofdrol de bezeten pop uit The Conjuring Universe. Met opnieuw Vera Farmiga en Patrick Wilson in de hoofdrol als Ed en Lorraine Warren.
  Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Annabelle Comes Home Annabelle Comes Home is de derde Annabelle spin-off van The Conjuring serie. Deze film is geregisseerd door Gary Dauberman, waarmee hij zijn debuut als speelfilm regisseur maakt. Eerder heeft hij al het script van The Conjuring geschreven. Paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren hebben de bezeten Annabelle pop opgesloten in een speciale kast in hun artefacten ruimte. Ed en Lorraine Warren verlaten het huis en ze laten hun dochter Judy achter bij de kinderoppas Mary Ellen. Wanneer Mary’s vriendin Daniela op bezoek komt, doet ze een wanhopige poging om contact te leggen met haar overleden vader. Alleen heeft dat rampzalige gevolgen. De meiden moeten de demonen de baas zien te blijven tot de Warrens weer terugkomen. Het lijkt erop dat...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: #Selfie

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

Zoek in artikelen