The Kill Team

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Andrew Briggman (Nat Wolff) is een jonge soldaat die tijdens de Amerikaanse invasie van Afghanistan zijn intrede maakt in een peloton dat wordt geleid door de sadistische leider sergeant Deeks (Alexander Skarsgård).

  Wanneer Andrew getuige is van moord op onschuldige burgers door soldaten uit zijn peloton, komt hij voor een groot moreel dilemma te staan. Hij overweegt melding te maken van deze gebeurtenissen - maar het zwaarbewapende, steeds gewelddadiger peloton wordt achterdochtig en Andrew begint te vrezen dat hij het volgende doelwit wordt. The Kill Team is een urgent en explosief van één van de donkerste incidenten in de geschiedenis van het Amerikaanse leger, geschreven en geregisseerd door Dan Krauss en gebaseerd op de gebeurtenissen waarop zijn gelijknamige, prijswinnende documentaire van 2013 is geïnspireerd.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: The Kill Team The Kill Team gaat over Andrew Briggman. Hij is een jonge soldaat en wordt uitgezonden naar Afghanistan. Hij en zijn maten worden onderdeel van een peloton onder leiding van sergeant Deeks. Al gauw blijkt dat Deeks een nogal bizarre aanpak heeft en vele onschuldige slachtoffers maakt. Andrew wil in opstand komen tegen deze gebeurtenissen, maar wanneer zijn maten veranderen in pionnen van sergeant Deeks begint Andrew zelf voor zijn leven te vrezen. Deze film is gebaseerd op ware gebeurtenissen. The Kill Team is geen grootse of sensationele film. Enerzijds zou je kunnen zeggen dat de film daardoor kansen laat liggen om echt spanning en actie te bieden. Anderzijds past een dergelijke aanpak niet echt bij dit waargebeurde verhaal. The Kill Team blijft dicht…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Recensie: De zeven zussen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen