Parenthood - Seizoen 1

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Hilarisch, hartverwarmend, een klasse apart… In Amerika zijn pers en publiek het alvast roerend met elkaar eens over deze verfrissend originele tv-hit van producers Ron Howard, Brian Grazer en Jason Katims, de man achter Friday Night Lights.

    Parenthood pakt natuurlijk uit met een absolute sterrencast -Lauren Graham (Gilmore Girls), Peter Krause (Six Feet Under), Dax Shepard (Baby Mama), Craig T. Nelson (Coach) - maar het zijn vooral de verhaallijnen rond de vier volwassen telgen van de verre-van-volmaakte Braverman-clan die voor beurtelings verrassende en herkenbare plotwendingen zorgen. Allemaal streven ze naar evenwicht tussen kinderen en carrières, jongleren ze met dromen en verplichtingen en worstelen ze met liefde en romantiek, of het aperte gebrek daaraan.

    Het puikje van de hedendaagse tv-acteurs neemt je in Parenthood mee op een onweerstaanbaar grappige en deugddoende reis doorheen een van de meest uitdagende en tegelijk dankbare rollen die je in je leven kunt spelen: die van een ouder.

     

Zoek in artikelen